Hava Durumu

Bursalı mucitlere Erdoğan'dan davet!

Bursa'da, Hürriyet Endüstri Meslek Lisesi'nde eğitim gören öğrenciler, insansız hava aracı projesini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a anlatacak.

Haber Giriş Tarihi: 28.10.2016 18:13
Haber Güncellenme Tarihi: 28.10.2016 18:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursalı mucitlere Erdoğan'dan davet!
ursa'da, Hürriyet Endüstri Meslek Lisesi'nde eğitim gören öğrenciler, insansız hava aracı projesini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a anlatacak.

AK Parti Osmangazi Gençlik Kolları Başkanvekili Hakan Köprülüoğulları, Bursa ziyareti sırasında görüştükleri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, insansız hava aracı ile ilgili projeyi anlatmak için öğrencileri Ankara'ya davet ettiğini söyledi.

Köprülüoğulları, yaptığı açıklamada, 22 Ekim'deki Bursa ziyareti sırasında AK Parti Bursa Milletvekili Bennur Karaburun'un öncülüğünde görüştükleri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a, ilçe gençlik kollarına bağlı lise birimi ile birlikte hazırladıkları insansız hava aracı projesini kısaca anlatma fırsatı bulduklarını söyledi.



AK Parti teşkilatları olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "2023'de büyük Türkiye" hedefi doğrultusunda, yoğun çalışma yürüttüklerinin altını çizen Köprülüoğulları, siyaset dışında ülkenin ekonomik, kültürel ve teknolojik olarak gelişimi için projeler ürettiklerini kaydetti.

Köprülüoğulları, Hürriyet Endüstri Meslek Lisesi'nde eğitim gören gençlerin insansız hava aracı projesinin daha da geliştirilebileceğine ve üretimi yapılıp hem ülke savunması, hem de ekonomisine katkı sağlayacağına inandıklarını anlatarak, "Bursa ziyareti sırasında görüşme fırsatı bulduğumuz cumhurbaşkanımız, insansız hava aracı ile ilgili projemizi anlatmamız için bizi Ankara'ya davet etti. Görüşmeye Milletvekili Bennur Karaburun öncülük etti. Bu bizim için gurur verici bir olay. Hazırlıklarımız devam ediyor. Cumhurbaşkanımıza geniş bir sunum dosyası hazırlayacağız" dedi.

Bir yandan projenin geliştirilmesi yönünde çalışmalar yürüttüklerini, diğer yandan da bu projenin hayata geçmesi için sanayicilerle görüştüklerini ifade eden Köprülüoğulları, "Gençlerimizin ürünü olan insansız hava aracının üretimi için de temaslarımız var. Önce Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a projeyi sunup onun değerli fikirlerini de alacağız. Daha sonra kendimize bir yol haritası belirleyeceğiz" şeklinde konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.