Hava Durumu

Bursalı muhtarların sahne hazırlığı

Bursalı muhtarlar oluşturdukları koro ile bir kez daha izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Konserde müzikseverleri bir de sürpriz bekliyor.

Haber Giriş Tarihi: 03.10.2019 18:56
Haber Güncellenme Tarihi: 03.10.2019 18:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursalı muhtarların sahne hazırlığı

Yoğun iş tempolarının yanı sıra müzik sevdasıyla bir araya gelen Bursalı muhtarlar, oluşturdukları koroyla sanatseverleri selamlamaya hazırlanıyor. İlk konserlerini 'Mühürden Notaya' ismiyle geçen sene Muhtarlar Günü'nde veren muhtarlar daha sonra Bursa Büyükşehir Belediyesi adına Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde, Gemlik Belediyesi için Gemlik Kültür Merkezi'nde ve İnegol Belediyesi adına da İnegöl Kültür Merkezi'nde konser vererek halkla buluştu. Koro ayrıca Büyükşehir Belediyesi Huzurevi'nde de yaşlılara konser düzenleyerek onlara moral verdi.

BAŞKAN AKTAŞ SÜRPİZİ

Bursa Muhtarlar Korosu bir kez daha kolları sıvarken, Muhtarlar Günü kutlaması niteliğinde yeni bir konser düzenleyecek.

Büyükşehir Büyükşehir Belediyesi'nin destekleriyle çalışmalarını sürdüren muhtarlar korosunun konseri Çalgıcı Mektebi Roman Orkestrası eşliğinde 21 Ekim Pazartesi günü saat 20.00'de Tayyare Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

Sürpriz olarak bu konserde de geçtiğimiz yıl olduğu gibi Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş sahneye çıkarak bir şarkı seslendirecek. Aktaş, geçtiğimiz yıl muhtarlarla birlikte 'Eski Dostlar' ve 'Telgrafın Telleri' şarkılarını söylemiş ve ayakta alkışlanmıştı. Bursa Muhtarlar Korosu Başkanı Ahmet Gedik, tüm sanatseverleri Tayyare Kültür Merkezi'ne beklediklerini açıklarken, gecede nostalji rüzgarları eseceğini söyledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.