Hava Durumu

Bursalı Örümcek adam! Çoraplarını çıkarıp...

Bursa'da borulardan tırmanarak 6'ncı kattaki dairelerden hırsızlık yapan ve Eskişehir'de yakalanan İzzet Ö.'nün güvenlik kamerası görüntüleri, polisi bile şaşırttı.

Haber Giriş Tarihi: 15.11.2014 11:46
Haber Güncellenme Tarihi: 15.11.2014 11:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursalı Örümcek adam! Çoraplarını çıkarıp...
HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYIN...

Bursa'da, yağmur suyu tahliye borularından tırmandığı 6'ncı kattaki dairelerden hırsızlık yaptığı ileri sürülen ve Eskişehir'de yakalanan 32 yaşındaki İZzet Ö.'nün güvenlik kamerası görüntüleri, polisi bile şaşırttı.

Binalara çıkmak isterken zorlanınca, ayağındaki çorabı çıkartıp eline geçiren İzzet Ö.'nün 2'si 6'ncı kattaki ev olmak üzere 18 ayrı hırsızlık olayına karıştığı tesbit edildi.

Merkez Nilüfer İlçesi'nde bir süre önce apartmanın 6'ncı katındaki daireye, yağmur suyu tahliye borusundan tırmanan şüpheli aradıklarını bulamayınca bu kez uyuyan ev sahibini bıçak tehditi ile kaldırıp kendisinden otomatik para çekme kartları ile ziynet eşyalarını alıp kaçtı. Aynı zanlı bir süre sonra bu kez bir başka evin 6'ncı katına su tahliye borusundan tırmandı. Çizgi roman ve film karekteri 'Örümcek adamı' andıran hırsızın parmak izlerinden birçok suçtan kaydı bulunan İzzet Ö. olduğu tesbit edildi.

Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Gasp Büro Amirliği ekipleri İzzet Ö.'yü önceki gün Eskişehir'de kaldığı bir pansiyonda yakalandı. Şüphelinin hırsızlık yaptığı binalarda bulunan güvenlik kameraları olanları görüntüledi. Görüntülerde İzzet Ö. binalardaki su tahliye borusuna çıkmak isterken zorlanınca ayağındaki çorabı çıkartıp eline taktı. Borulara uzanamayınca ayağının altına teneke koyup zıplayarak kendini çektiği tesbit edildi.

Yapılan araştırmada 'Örümcek Adam Hırsız' İzzet Ö.'nün 2'si 6'ncı kattaki ev olmak üzere toplam 18 hırsızlık olayına karıştığı tesbit edildi. Mahkemeye çıkartılan şüpheli tutuklandı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.