Hava Durumu

Bursalı sanayiciye uçak ambulans

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) başkanlığına talip olan İbrahim Burkay, odaya üye iş adamlarına acil durumlarda uçak ambulans ve kara ambulansı tahsis edileceğini söyledi. 16 projeyle başkanlığa adaylığını koyan ve "BTSO Vefa Projesi" hakkında bilgi veren Burkay, eskiden yapılan hataların tekrarlanmayacağının altını çizdi.

Haber Giriş Tarihi: 22.04.2013 13:24
Haber Güncellenme Tarihi: 22.04.2013 13:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursalı sanayiciye uçak ambulans

BTSO’nun mayıs ayında yapılacak seçim yarışına “Payitaht Çarşısı” projesiyle başlayan Burkay, 16 makro projenin ikincisi olan BTSO Vefa projesi hakkında bilgi verdi.

Projede en çok dikkati çeken konulardan biri iş adamları için hava ambulansı olurken, Burkay, üyelerin acil hastalıkları sırasında kara ve hava ambulansının üyelere hizmeti verileceğini söyledi. Türkiye genelinde gelişmiş bir 112 acil yardım ve hava ambulans sistemi olduğuna dikkat çeken Burkay, “Sağlık Bakanlığı’nın karşılayamadığı durumlar da oluyor. Ticari hayatın gereği olarak çok sık seyahat eden BTSO üyelerinin yurt içi ve yurtdışında rahatsızlık ve kaza durumlarında mağdur duruma düştüklerine üzülerek şahit olduk. Üyelerimizin acil transfer gerektiren şartlarda BTSO organizasyonunda Bursa’ya getirilmesine yönelik tam donanımlı kara ve hava ambulans sisteminin hayata geçirilmesi bu yüzden bizim için öncelikli bir konudur” dedi.

EVDE BAKIM HİZMETLERİ GELİYOR

Bursa'yı Türkiye'ye örnek, dünyada marka kent yapacak yeni bir vizyon için yola çıktıklarına dikkat çeken Burkay, Bursa iş dünyasının duayenlerine yönelik hazırlanan vefa projesinde evde sağlık hizmetlerinin de olacağını hatırlattı. Vefa projesini Bursa'nın dününde ve bugününde emeği olan herkesi kucaklamak için geliştirdikleri söyleyen Burkay, üyeyi sahiplenerek şehri dinamizmi ile tecrübesini aynı çatı altında buluşturacaklarını belirtti. BTSO Yüksek İstişare Kurulu oluşturacaklarını ifade eden Burkay, "BTSO meclislerinde ve yönetimlerinde görev almış büyüklerimizden meydana gelecek.

Buradaki ihtiyar delikanlı ağabeylerimiz bizim akıl hocalarımız olacaktır. Yalnız bugünü değil yarını da düşünen bir yönetim anlayışıyla hizmet vereceğiz" dedi.
BTSO üyelerinin yaşlılık dönemlerinde faydalanacağı evde bakım hizmetleri vereceklerini ifade eden Burkay, yıllarca BTSO'ya karşı tüm üyelik sorumluluklarını yerine getiren üyeler için Yaşlı Destek ve Bakım Sandığı kurularak Geriatrik Bakım Hizmeti verileceğini kaydetti. Burkay, yapılacak çok amaçlı sosyal tesisle de iş dünyasının duayenlerine yönelik çalışmaların hayata geçirileceğini belirtti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.