Hava Durumu

Bursalı sporcuların hedefi büyük!

Avrupa arenasında ülkemizi başarıyla temsil eden Büyükşehir Belediyespor kadın masa tenisi takımı, şampiyonlar ligi finali ilk maçında Pazar günü Hırvatistan'ın Dr. Casl takımını ağırlayacak.

Haber Giriş Tarihi: 11.05.2018 16:02
Haber Güncellenme Tarihi: 11.05.2018 16:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursalı sporcuların hedefi büyük!

Geçen yıl mücadele ettiği ETTU Kupası, Türkiye Süper Ligi ve Türkiye Kupası'nı en üst sırada tamamlayarak şampiyonluk kupalarını kaldıran Büyükşehir Belediyespor, finale yükseldiği ETTU Kadınlar Şampiyonlar Ligi'nde de kupa alarak Avrupa'nın en büyüğü olmak istiyor.

Masa tenisinde geçen yıl olduğu gibi bu yıl da tarihi başarıya imza atacaklarına inandıklarını belirten Büyükşehir Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi ve Masa Tenisi Şube Sorumlusu Fehim Ferik, geçen yıl elde edilen ETTU Kupası şampiyonluğunun ardından şampiyonlar ligi kupasını da Bursa'ya kazandırmak istediklerini söyledi. Önemli maçları geride bırakarak hedefe gittikçe yaklaştıklarını belirten Ferik, şunları söyledi:

"Takımımız zorlu maçlardan geçerek ETTU Kadınlar Şampiyonlar Ligi finaline yükseldi. Yarı finalde son iki yılın şampiyonu TTC Berlin Eastside takımını geçtik. Oynayacağımız final etabı da zorlu olacak. Hong Kong'lu sporcumuz Ho Ching Lee dışında bir eksiğimiz bulunmuyor. Dr. Casl takımı güçlü bir ekip. Kendi sahamızda avantajlı skor elde etmek istiyoruz. İnşallah, vatandaşlarımızın desteği ile Bursamıza şampiyonlar ligi şampiyonluğu yaşatacağımıza inanıyoruz. Tüm sporseverleri bu önemli müsabakada takımımız desteklemeye davet ediyorum"

İki maç üzerinden gerçekleşecek final etabının ilk maçı, 13 Mayıs Pazar günü yapılacak. BUSKİ Masa Tenisi Salonu'ndaki karşılaşma, saat 16:00'da başlayacak. Bu mücadeleden avantajlı skor elde etmek isteyen Büyükşehir Belediyespor, rövanşı Hırvatistan'ın Zagreb şehrinde 18 Mayıs Cuma günü TSİ 17:00 oynayacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.