Hava Durumu

Bursalı Tarık Tarcan'ın son hali şaşırttı

80 ve 90'lı yıllara yakışıklılığıyla damga vuran Tarık Tarcan, sinema filmleri, dizileri ve yarışma programlarıyla Türkiye'nin en gözde isimlerinden biriydi. Tarcan, kariyerinin zirvesindeyken İstanbul'dan ayrıldı. Peki Tarık Tarcan şimdi ne yapıyor dersiniz?

Haber Giriş Tarihi: 07.06.2018 20:13
Haber Güncellenme Tarihi: 07.06.2018 20:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursalı Tarık Tarcan'ın son hali şaşırttı

Tarık Tarcan adı Türkiye'nin popüler kültür tarihinde birkaç kuşağın hafızasında yer etti. Her ne kadar artık kameralardan uzakta yaşasa da yine her gittiği yerde tanınıyor. Tarık Tarcan, 14 Nisan 1958'de Bursa'nın Mudanya ilçesinde doğdu. Liseyi bitirene kadar Bursa'da yaşadı. Spora olan tutkunluğu yolunu İstanbul'a, Spor Akademisi'ne yönlendirdi. Ama hayat onun planladığı gibi yürümedi, Tarcan'a bambaşka bir sürpriz hazırladı. Ünlü bir giyim firmasının defilesinde podyuma çıkınca kariyeri de yön değiştirdi.

ÇARKIFELEK'İN SUNUCUSU OLDU

Artık Tarık Tarcan, Türkiye'nin en gözde mankenlerinden biriydi. Çok sayıda defilede podyuma çıktı. Reklam filmlerinde rol aldı. 1984 yılında sinema serüveni başladı, Fahriye Abla filmiyle kamera karşısına geçti. Ondan sonra da çok sayıda sinema filmi ve TV dizisinde rol aldı.Sonra Tarcan için yine kamera karşısında bambaşka bir serüven başladı. Dönemin en çok izlenen yarışma programlarından Çarkıfelek'in ilk sunucusu oldu. Ona Yasemin Koşal eşlik ediyordu. Fakat sonra yine beklenmedik bir değişiklik oldu. Tarcan, 1991 yılında hem de zirvedeyken pırıltılı dünyaya veda etti.

KIRGINDI

Herkes onun bu karanına çok şaşırmıştı. Tarcan kariyerine bu erken vedanın nedenini kısaca "kırgınlık" olarak açıkladı.

ANTALYA'YA YERLEŞTİ

Tarcan o sırada henüz 32 yaşındaydı. Önce Antalya'ya yerleşti. Bir restoran işletmeye başladı.

SONRA DATÇA'YA GEÇTİ

Ardından da doğal açıdan daha sakin olan Datça'ya geçti. Artık yılın büyük bir bölümünü Datça'nın cennet köylerinden birinde geçiriyor.

TUTKULARINDAN VAZGEÇMEDİ

Manken olarak kariyer yaparken bir yandan da eğitimini tamamlayıp fizyoterapist olan Tarcan, deniz tutkusundan da spor tutkusundan da hiç vazgeçmedi.

İşte Tarık Tarcan'ın sıradan hayatından kareler...

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.