Hava Durumu

Bursalı tenisçinin gözü olimpiyatta

Türkiye İşitme Engelliler Spor Federasyonu tarafından düzenlenen İşitme Engelliler Türkiye Tenis Şampiyonası'nda Türkiye Şampiyonu olarak milli takıma seçilen Emir Vatansever, yeni sezonda hedeflerini büyük tutuyor.

Haber Giriş Tarihi: 06.09.2017 10:36
Haber Güncellenme Tarihi: 06.09.2017 10:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursalı tenisçinin gözü olimpiyatta

9-16 Eylül tarihleri arasında Adana Tenis, Dağ ve Su Sporları Kulübü'nde düzenlenecek 12 Yaş Türkiye Tenis Şampiyonası için hazırlıklarını sürdüren Osmangazi Belediyespor Kulübü'nün milli tenisçisi Emir Vatansever, Başantrenör Nazif Cesur yönetiminde haftanın 6 günü kondisyon, kuvvet ve dayanıklılık üzerine özel antrenman programı ile çalışmalarını gerçekleştiriyor.

Yoğun antrenman programının oldukça keyifli geçtiğini belirten Başantrenör Nazif Cesur ''Emir ile yeni sezonda, önümüzdeki yıl İtalya'da yapılacak U21 Olimpiyatları'nda başarı sağlamayı ve hem küçüklerde hem büyüklerde şampiyon olmayı hedefliyoruz. Bizim için turnuvalar önemli. Çünkü bu tür turnuvalarda eksikliklerimizi görme ve değerlendirme şansımız oluyor. Aynı zamanda 2020 Tokyo Olimpiyatları için de puan toplamış oluyoruz. Hedefimiz büyük ama yapabiliriz. Osmangazi Belediyesi Başkanımız Mustafa Dündar ve kulüp yöneticilerimiz bize desteklerini esirgemiyor. Kendilerine teşekkürlerimizi sunuyorum" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.