Hava Durumu

Bursalı ünlü boksörden özel açıklamalar

Bursaspor Kulübü Boks Koordinatörü Ferman Muzaffer, Bursa Hakimiyet'e yaptığı özel açıklamalarda, "Bu sporu yapmak bir tutku. Zaten ülke olarak boksa yatkın insanlarız. Bursa'da çok güzel imkanlar var. Allah'a şükür çok güzel başarılar elde ediyoruz" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 08.11.2017 09:22
Haber Güncellenme Tarihi: 08.11.2017 09:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursalı ünlü boksörden özel açıklamalar

HABER | Samet ZİNCİROĞULLARI

Eski milli boksör, Yeşil Beyazlılarda son 3 yılda büyük başarılar kazandıklarını söyledi

DAHA İYİ OLACAK

Bursaspor boks branşı koordinatörü eski milli boksör Ferman Muzaffer, Bursa Hakimiyet'e özel açıklamalarda bulundu. 3 yıldır bu görevde olduğunu ve Yeşil Beyazlılara birçok başarı kazandırdıklarını belirten eski milli boksör, Başkan Ali Ay'ın da kendilerine çok büyük destek sağladığını söyledi. Ferman Muzaffer, "Bu göreve beni tanıyan yöneticiler layık gördü. Bu işte başarılı olduğumu biliyorlardı ve bana güvendiler. 3 yıldır alnımızın akıyla bu görevi yürütüyoruz. Avrupa şampiyonluğu, Dünya Şampiyonası 2.'liği ve 3.4lüğü, Türkiye şampiyonluğu gibi başarıları Bursaspor camiasına kazandırdık. Şu anda da Aydın'da düzenlenen Türkiye Şampiyonası'nda da sporcularımız var. Başarılı ve çok çalışarak devam ediyoruz. İlerleyen zamanlarda Bursaspor boks branşını daha iyi noktalara getirmeyi hedefliyoruz" diye konuştu.

BOKS YAŞAM BİÇİMİDİR

12 yaşından beri boksla uğraştığını ve bu sporu herkese tavsiye ettiğini belirten Ferman Muzaffer, "Boks kolay bir spor değil. Gerçekten cesaret isteyen bir olay diyebilirim. Bu sporu üst düzeyde yapmak ve uluslararası çapta bir boksör olmak istiyorsanız erken yaşlarda başlamanız gerekiyor. Beslenmenize, uykunuza, sosyal yaşantınıza, çevrenize çok dikkat etmeniz gerekiyor. Ülke olarak zaten bu spora fiziksel olarak yatkın insanlarız. Bursa'da gerçekte çok güzel imkanlarımız var. İyi antrenörlerimiz ve verimli salonlarımız var. Ama en önemlisi bu işi sevmeniz lazım. Daha doğrusu bunu bir iş olarak değil hayatınız olarak görmeniz lazım. Ancak bu şekilde başarıya ulaşıp küresel anlamda isminizi duyurabilirsiniz. Baktığınız zaman ülke olarak son Avrupa Şampiyonası'nda 6 madalya kazandık. Bu bizim için iyi bir başarı ama tabii ki daha fazlası olabilir" şeklinde açıklamalarda bulundu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.