Hava Durumu

Bursalı ünlü döner markasında şok gelişme

Türkiye’nin en köklü döner markalarından biri olan Hacıbey iflas erteleme istedi. Mahkeme, şirketi, alacaklılara karşı korumak için tedbir verdi; kayyum ataması yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 07.06.2016 13:08
Haber Güncellenme Tarihi: 07.06.2016 13:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursalı ünlü döner markasında şok gelişme
Hacıbey Kebapçılık Gıda San. Tic. Şirketi için iflas erteleme başvurusu İstanbul Anadolu 8. Asliye Ticaret Mahkemesi’ne yapıldı. Şirketin başvurusu 2016/515 numarası ile kayda girdi. Şirket adına yapılan iflas erteleme başvurusunda, şirketin borca batık olduğu kaydedildi. Şirket hakkında erteleme verilmesi durumunda, faaliyetlerin yeniden etkin bir biçimde sürdürülebileceği kaydedildi.

KAYYUM ATAMASI YAPILDI

Mahkeme, dosya üzerinde tedbir kararı verdi. Şirkete kayyum ataması yapıldı. İlk duruşma için ise 15 Haziran’a gün verildi. Edinilen bilgilere göre, şirketten alacaklı olan firmalar da dosyaya müdahil oldu.

1950’LERDE TEMELİ ATILDI

Bursa merkezli Hacıbey Döner Lokantaları sektörün köklü firmalarından biri. Hacıbey markası Hüseyin Hacıbeyoğlu tarafından 1950 yılında yaratıldı. Bursa'nın bu köklü markası 1992 yılında da İstanbul'a adım attı. Aynı yıl Kadıköy, 1994'te İse Teşvikiye'de şubeler açtı. Daha sonraki yıllarda Teşvikiye'deki mekân kapandı.

YENİ BİR MEKÂN DA AÇTI

Şirket, bu yılın başında ise İstanbul Ataşehir’de iddialı bir mekân açmıştı. Hüseyin Hacıbeyoğlu’nun kurucusu olduğu markayı şimdilerde İsmet Hacıbeyoğlu yönetiyor.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.