Hava Durumu

Bursalı ünlü profesörün 13 yaşındaki kızı canına kıydı

Bursa'da Profesör baba ile anestezi uzmanı annenin 13 yaşındaki kızları bornoz kuşağıyla doğalgaz borusuna kendisini asıp yaşamına son verdi.

Haber Giriş Tarihi: 16.01.2016 13:50
Haber Güncellenme Tarihi: 16.01.2016 13:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursalı ünlü profesörün 13 yaşındaki kızı canına kıydı
Bursa'nın Nilüfer İlçesi'nde Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde görevli Profesör baba ile Anestezi uzmanı annenin 13 yaşındaki kızları, odasındaki banyoda bornozuna ait kuşakla kendisini doğalgaz borusuna asarak intihar etti. 

Edinilen bilgiye göre olay Nilüfer İlçesi Ertuğrul Kent Mahallesinde ikamet eden Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde Ana Bilim Dalı Başkanı Profesör doktor S. Y. ile bir hastanede Anestezi Uzmanı olan T. Y.'nin villasında meydana geldi.

Doktor anne babanın 13 yaşındaki kızları A.B.Y. uyumak için odasına çekildi. Sabah kahvaltı için kızının odasına giden anne T. Y., A.B.Y.'yi odasında bulunan banyoda bornozuna ait kuşakla doğalgaz borusuna asılı vaziyette bulundu. Doktor anne babanın ve olay yerine çağırılan 112 ekiplerinin kontrolünün ardından öldüğü belirlen 13 yaşındaki kız çocuğu olay yeri inceleme ekipleri ve Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından otopsi için Adli Tıp Morgu'na kaldırıldı.

,

Kızının cenazesini almak için morga gelen baba S. Y.'nin ayakta durmakta güçlük çektiği görüldü. Daha sonra Bursa Büyükşehir Belediyesine ait gasilhaneye getirilen küçük kızın cenazesi Kükürtlü Camiinde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Hamitler Kent Mezarlığında toprağa verildi. 

İNTERNET OYUNLARINDAN MI ETKİLENDİ?

Geçtiğimiz gün TEOG sınavına giren 6 dersten ortalama 85 puan aldığı öğrenilen küçük kızın her hangi bir psikolojik sorunu olmadığı öğrenilirken Uludağ üniversitesi Tıp fakültesinde Anabilim Dalı Başkanı olan baba S. Y. ‘nin kızının intihar etmiş olabileceğini düşünmediği internet üzerinden indirdiği oyunlardan gördüğü bir şeyi denemek isterken böyle acı bir olayın yaşanmış olabileceğini düşündüğünü yakın çevresine söylediği öğrenildi. Polis ve Cumhuriyet Savcılığı olayla ilgili soruşturma başlattı. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.