Hava Durumu

Bursalı üsteğmen 13 gündür kayıp

AYDIN'ın Köşk İlçesi'nde Garnizon ve Jandarma Bölük Komutanı olarak görev yapan 30 yaşındaki Üsteğmen Kazım Topaç, izine ayrıldıktan sonra Bursa'ya geldi. Bursa Şehirlerarası Otobüs Terminali'ne indiği belirlenen ancak bir daha izine rastlanamayan Üsteğmen Topaç'ın annesi ve babası, bekar olan oğullarının bulunması için savcılığa başvuruda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 07.05.2013 16:42
Haber Güncellenme Tarihi: 07.05.2013 16:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursalı üsteğmen 13 gündür kayıp

Kestel İlçesi'ne bağlı Kale Mahallesi'nde oturan Topaç ailesinin oğlu Üsteğmen Kazım Topaç, Aydın'ın Köşk İlçesi'nde Garnizon ve Jandarma Bölük Komutanı olarak görev yaparken 26 Nisan tarihinde 10 gün izin alarak ailesinin oturduğu Bursa'ya geldi. Yakınları, daha sonra kendisinden haber alınamayan Kazım Topaç'a cep telefonundan da ulaşamadı. Babası İsmail Topaç, Bursa Cumhuriyet Savcılığına kayıp başvurusunda bulundu.

Oğlunun izine ayrılacağını bilmediğini anlatan İsmail Topaç, "Kendisiyle 20 gün önce telefonda konuştum. Bana izine geleceğini söylememişti. Daha sonra aradığımda telefonuna ulaşamadım. Birliğine sorduğumda bana izne çıktığını bildirdiler. Geçen süre içersinde bizleri ne aradı ne de sordu" diye konuştu.

Güvenlik kameralarından Bursa Şehirlerarası Otobüs Terminali'ne indiği belirlenen Üsteğmen Kazım Topaç'ın aynı gün Gazcılar Caddesi'ndeki bir otelde kaldığı ortaya çıktı. Hakkari'de görev yaptıktan sonra geçen yıl Aydın'ın Köşk İlçesi'ne tayin olan ve izni bitmesine rağmen görevine dönmeyen Üsteğmen Topcu'nun aranmasına başlandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.