Hava Durumu

Bursalı üsteğmen sırra kadem bastı

AYDIN'ın Köşk İlçesi'nde Garnizon ve Jandarma Bölük Komutanı olarak görev yaparken, 20 gün önce izne ayrılıp ailesinin yaşadığı Bursa'ya gelen ve daha sonra ortadan kaybolan Üsteğmen 30 yaşındaki Kazım Topaç'dan hala haber alınamadı. Cep telefonuna ulaşımalayan, bankadaki hesabından para çekmeyen Topaç'ın, hayatından endişe ediliyor.

Haber Giriş Tarihi: 15.05.2013 11:09
Haber Güncellenme Tarihi: 15.05.2013 11:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursalı üsteğmen sırra kadem bastı

Kestel İlçesi'ne bağlı Kale Mahallesi'nde oturan Topaç ailesinin oğlu Üsteğmen Kazım Topaç, geçen yıl görev yaptığı Hakkari'den Aydın'ın Köşk İlçesi'ne Garnizon ve Jandarma Bölük Komutanı olarak atandı. Üsteğmen Topaç, 26 Nisan tarihinde 10 gün izin alarak haber vermediği ailesinin oturduğu Bursa'ya geldi. Geceyi Bursa'da, Gazcılar Caddesi'nde bulunan bir otelde geçiren Üsteğmen Topaç, aynı gün cep telefonu ile Ankara'nın Gölpazarı İlçesi'nde oturan sözlüsünü aradı. Cep telefonunu sesize alıp çantasına koyduğu için sözlüsü ile konuşamayan Topaç'tan, o günden sonra bir daha haber alınamadı.

AİLESİ, BİRLİĞİNİ ARAYINCA ÖĞRENDİ

Olay, ailesinin görevde olduğunu sandıkları çocuklarını birliğinden araması sonucu ortaya çıktı. Üsteğmen Topaç'ın izne ayrılıp Bursa'ya geldiğini öğrenen baba İsmail Topaç, cep telefonu ile ulaşamadığı oğlunun hiç bir yakının yanına gitmediğini, izni dolmasına rağmen görevine dönmediğini anlayınca Bursa Cumhuriyet Savcılığı'na başvuruda bulundu.

MOBESE KAYITLARI TARANIYOR

Psikolojik sorunları bulunduğu öne sürülen Üsteğmen Kazım Topaç'ın geçen 20 gün içersinde bankadaki hesabından para çekmediği, cep telefonunu ise hiç açmadığı ortaya çıktı. Sözlüsünü dahi aramayan Üsteğmen Kazım Topaç'a ulaşılması için Bursa'daki MOBESE kameraları taranıyor. Son olarak, Bursa Terminali'ne geldiği gün kameralar tarafından görüntülenen Topaç'ın ,Bursa dışına çıkma ihtimaline karşı aynı kamera görüntüleri baştan sona inceleniyor.

Ailesinin hayatından endişe ettiği Üsteğmen Kazım Topaç'ın bulunması için tüm illerdeki güvenlik birimlerine fotoğrafları gönderildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.