Hava Durumu

Bursalı veteran sporcular Fransa'da Türkiye'yi temsil edecek

17-20 Ekim 2016 tarihleri arasında Fransa’nın Monaco şehrinde yapılacak şampiyonanın hazırlıklarını sürdüren Aile ve Sosyal Politikalar Bursa Gençlik Spor Kulübü'nün antrenörlüğünü yapan Ahmet Yaratılmış, “Bursa’yı ve ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 13.10.2016 05:19
Haber Güncellenme Tarihi: 13.10.2016 05:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursalı veteran sporcular Fransa'da Türkiye'yi temsil edecek
Ozan DEMİR'in haberi

Türkiye Bocce Bowling Dart Federasyonu faaliyetleri içerisinde yer alan Türkiye Veteranlar Bocce Şampiyonası’nda Bursalı veteran sporcular önemli başarıya imza attı. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nın destekleriyle Antalya Belek’te düzenlenen ve 81 ilden katılan 65 yaş üstü sporcuların yarıştığı şampiyonada Antalya takımı birinci olurken, Aile ve Sosyal Politikalar Bursa Gençlik Spor Kulübü ikinci sırada yer aldı. Bursalı bocce sporcuları, bu başarısıyla 17-20 Ekim 2016 tarihlerinde Fransa’nın Monaco şehrinde yapılacak ve Türkiye’nin ilk defa katılacağı Veteranlar Avrupa Petank (Bocce) Şampiyonası’nda ülkemizi temsil etme hakkı kazandı. 

FEDERASYON BURSA’YI SEÇTİ

Bursalı milli antrenör Ahmet Yaratılmış, yardımcı antrenörler Sibel Özkoşar ve Fatma Ay nezaretinde çalışmalarını sürdüren ekip, günde çift antrenman yaparak şampiyonaya hazırlanırken, Türkiye Bocce Bowling Dart Federasyonu Eğitim Kurulu üyesi olan aynı zamanda Bursaspor Bocce Takımı’nın da antrenörlüğünü yapan Yaratılmış, “Antalya’daki şampiyonada takımımız ikinci olmasına rağmen Federasyon sporcuların sergilediği yüksek performans ve daha organize olması nedeniyle Bursa takımının Avrupa Şampiyonası’na gitmesine karar verdi. Biz de Fransa’da ülkemizi ve Bursa’yı en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz” şeklinde konuştu. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.