Hava Durumu

Bursalılar'a müjde! Doğalgaz fiyatlarında indirim

TÜRKİYE'nin en büyük doğal gaz dağıtım şirketlerinden Bursagaz, yeni tarifesiyle abonelerine doğal gazı çok daha uygun bir fiyata ulaştırıyor.

Haber Giriş Tarihi: 29.01.2018 12:02
Haber Güncellenme Tarihi: 29.01.2018 12:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursalılar'a müjde! Doğalgaz fiyatlarında indirim

Yeni yıl ile birlikte doğal gazı abonesine yüzde 4 indirimli ulaştıran Bursagaz, güvence bedellerinde de indirimli rakamlarla hizmet sunmaya başlıyor.

EWE Turkey Holding şirketlerinden Bursagaz, Enerji Piyasası Denetleme Kurumu EPDK tarafından açıklanan yeni tarifeye göre Ocak 2018 yılı itibarı ile doğal gaz satış fiyatlarını indirimli sunmaya başlıyor. Özellikle soğuk geçen kış günlerinde güvenli yakıt doğal gaz ile ısınma, pişirme ve sıcak su ihtiyacını karşılayan Bursagaz müşterileri, yapılan indirimi faturalarda yüzde 4 olarak hissedecek. Ayrıca Bursagaz, yeni tarifesi kapsamında belli kriterlerdeki güvence bedellerini de ortalama yüzde 5 oranında indirimli sunmuş olacak.

BEŞ YILLIK YATIRIM PLANI HAZIR

EPDK tarafından Bursagaz'ın 2021 yılına kadar yapacağı doğal gaz altyapı şebekesi için beş yıllık yatırım planı da açıklandı. Söz konusu plana göre Bursagaz altyapı şebekesine yaklaşık 165 milyon TL tutarında ilave yatırım yapacak. Bursa'ya yatırım yapmaktan dolayı mutlu olduklarını belirten Bursagaz Genel Müdürü Dr. Markus Rapp, "Kurulduğumuz ilk günden bu yana Bursa'nın ulaşılamayan bölgelerine doğal gaz konforunu götürmek için çalışıyoruz. Yeni yılda yaptığımız indirimle abonelerimize avantaj sağlamaktan dolayı da son derece mutluyuz. Doğal gazı yeni bölgelere ulaştırmak ve var olan şebekemizi güçlendirmek için çalışmalarımıza ve yatırımlarımıza devam edeceğiz" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.