Hava Durumu

Bursalılar dikkat! Her yerde aranıyor

Bursa'da 12 günden bu yana evine dönmeyen alzheimer hastası 87 yaşındaki Ahmet Şentürk, arama-kurtarma ekipleri tarafından, aranıyor. Kestel ve çevresinde, 2 günden bu yana 6 farklı noktadan arama yapan ekipler, ormanlık arazide, arama çalışmalarına devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 17.01.2017 23:15
Haber Güncellenme Tarihi: 17.01.2017 23:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursalılar dikkat! Her yerde aranıyor

Kestel İlçesi Uludağ Caddesi'ndeki evinden 12 gün önce camiiye gideceğini söyledikten sonra dönmeyen alzheimer hastası Ahmet Şentürk'ün ailesinin başvurusu üzerine arama- kurtarma ekiplerini alarma geçti. AFAD, Yıldırım Belediyesi Arama Kurtarma (YAK) ve Jandarma Arama Kurtarma (JAK) ekipleri, 2 günden bu yana Kestel ile 10 kilometre çevresinde arama çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler, ormanlık alandaki mağara ve barınakları da kontrol ediyor.

DAHA ÖNCEDE KAYBOLMUŞ

Ahmet Şentürk'ün oğlu Rıdvan Şentürk de arama-kurtarma çalışmalarını katıldı. Şentürk, "Alhzeimer başlangıcı teşhisi bulunan olan babam 12 gün önce evden çıktı. Bir daha dönmedi. Günlerdir onu arıyoruz. 5 sene önce de kaybolmuş ancak, 1 gün sonra eve geri dönmüştü. Şimdi çok korkuyoruz" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.