Hava Durumu

Bursalılar dikkat! Öğle saatleri itibariyle etkisini gösterecek

Hava durumuyla ilgili son dakika bilgileri geldi. Meteoroloji'den yapılan değerlendirmelere göre başta Karadeniz, İç Anadolu ve Doğu Akdeniz olmak üzere İstanbul, Sakarya ve Yalova çevrelerinde sağanak yağışlar bekleniyor. Öte yandan yağışların, Karadeniz'in bazı bölgelerinde akşam saatlerinde şiddetini artıracağı tahmin ediliyor. İşte yurtta kava durumu.

Haber Giriş Tarihi: 20.08.2019 11:43
Haber Güncellenme Tarihi: 20.08.2019 11:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursalılar dikkat! Öğle saatleri itibariyle etkisini gösterecek

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; ülkemizin kuzey ve iç kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, İç Anadolu, Batı ve Orta Karadeniz, Doğu Karadeniz kıyıları, İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Bilecik, Yalova çevreleri, Akdeniz'in Toroslar mevkii, Kırklareli'nin kıyı kesimleri ile Bursa'nın doğusunun sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; akşam saatlerinden itibaren Bartın, Sinop, Kastamonu, Çorum, Amasya ve Samsun'un iç kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olacağı tahmin ediliyor.

Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

Rüzgar genellikle kuzeyli, doğu bölgelerde güneyli yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Marmara'nın güneybatısı ile Kuzey Ege kıyılarında kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli (30-50 km/sa) olarak esmesi bekleniyor.

BURSA'DA ÖĞLE İTİBARİYLE YAĞIŞ VAR

Bursa'da sabah saatlerinde kendisini gösteren güneş öğle saatleri itibariyle yerini yağışlı havaya bırakacak. Meteoroloji kaynaklarından alınan bilgiye göre 12.00-18.00 arasında gökgürültülü sağanak yağış etkisini gösterecek. Hava sıcaklığı ise gün içinde en düşük 21, en yüksek 28 derece olacak.

BURSA İÇİN SAATLİK RAPOR

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.