Hava Durumu

Bursalılar dikkat! Önce kavrulacağız sonra...

Hafta başından bu yana güneşli havanın etkisi altına giren yurt genelinde hava sıcaklıklarının daha da artması bekleniyor. Meteoroloji'nin yaptığı son hava tahminlerine göre hava sıcaklığının 2 ila 5 derece artması ve mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi bekleniyor. İşte hava durumuyla ilgili tüm detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 29.05.2019 09:53
Haber Güncellenme Tarihi: 29.05.2019 09:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursalılar dikkat! Önce kavrulacağız sonra...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Türkiye genelinde bugün az bulutlu ve açık bir hava hakim. Öğle saatlerinde kuzey ve iç kesimlerde parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra Kastamonu, Karabük ve Çankırı çevreleri ile Sinop'un iç kesimlerinde yerel, kısa süreli sağanak ve gök gürültülü yağış bekleniyor.

Hava sıcaklığının ise 2 ila 5 derece artacağı ve mevsim normalleri üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

Rüzgarın genellikle güney ve güneybatı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, öğle saatlerinden sonra İç Ege ile Batı Akdeniz'in iç kesimlerinde yer yer kuvvetli (30-60 km/sa) olarak esmesi bekleniyor.

BURSA KAVRULUYOR

Bursa'da dün etkisini göstermeye başlayan sıcak hava hafta boyunca bunaltmaya devam edecek. Pazar günü ise sıcaklıkta büyük bir değişiklik olmamakla beraber havanın gökgörültülü sağanak yağışlı olması bekleniyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.