Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursalılar dikkat! Önümüzdeki 3 gün...

Meteoroloji'den yapılan son dakika değerlendirmelerine göre; önümüzdeki 3 gün boyunca İstanbul başta olmak üzere yurdun kuzey ve batı kesimlerinin serin ve yağışlı havanın etkisi altına gireceği tahmin ediliyor. Salı günü yağışla birlikte özellikle batı kesimlerde hava sıcaklıklarının 3 ile 7 derece birden azalması bekleniyor.

Haber Giriş Tarihi: 23.10.2017 12:04
Haber Güncellenme Tarihi: 23.10.2017 12:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursalılar dikkat! Önümüzdeki 3 gün...

Yurdun batı ve kuzey kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara'nın batısı ile Kıyı Ege'nin gece saatlerinden sonra sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor

Yapılan son değerlendirmelere göre; yurdun batı ve kuzey kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara'nın batısı ile Kıyı Ege'nin gece saatlerinden sonra sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Bu Sabahsaatlerinde Marmara'nın güneyi ve doğusu, Batı Karadeniz ile İstanbul çevrelerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmiyor. Rüzgar, genellikle güney ve güneybatı, Karadeniz'de batı ve kuzeybatı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Marmara'nın güneybatısı ile Ege kıyılarında kuvvetli (30-50 Km/sa) esmesi bekleniyor. Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:

Ankara: Parçalı ve az bulutlu 25

İstanbul: Parçalı ve az bulutlu zamanla çok bulutlu 22

İzmir: Parçalı ve az bulutlu zamanla çok bulutlu, gece saatlerinden sonra sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı 26

Bursa: Parçalı ve az bulutlu zamanla çok bulutlu 28

Adana: Parçalı ve az bulutlu 29

Antalya: Parçalı ve az bulutlu zamanla çok bulutlu 24

Samsun: Parçalı yer yer çok bulutlu 20

Trabzon: Parçalı yer yer çok bulutlu 20

Erzurum: Parçalı ve az bulutlu 16

Diyarbakır: Az bulutlu ve açık 26

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.