Hava Durumu

Bursalılar dikkat! Yağışlı hava kapıda

Meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre, Türkiye'nin tamamının güneşli bir gün geçirmesi bekleniyor. Öğleden sonra Orta Karadeniz'de yağmur geçişleri beklenirken, sıcaklıkların ise 2 ila 4 derece düşeceği tahmin ediliyor. Bursa'da ise yarın itibariyle yağışlı havanın hakim olmasıyla beraber sıcaklıklar düşüyor.

Haber Giriş Tarihi: 19.09.2019 08:37
Haber Güncellenme Tarihi: 19.09.2019 08:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursalılar dikkat! Yağışlı hava kapıda

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Yurt genelinin az bulutlu ve açık, öğle saatlerinden sonra Samsun, Ordu, Giresun ve Trabzon'un iç ve yüksek kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Hava sıcaklığının Marmara ile Karadeniz kıyılarında 2 ila 4 derece azalacağı, diğer yerlerde Önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor. Rüzgarın genellikle kuzey ve kuzeydoğu, Akdeniz kıyıları ile güneydoğu kesimlerde batı ve güneybatı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

BURSA'DA YARIN HAVA YAĞIŞLI

Bursa'da bugün hava çoğunlukla parçalı bulutlu. Hava sıcaklığı ise 19 ila 29 arasında değişecek. Yarın ise yağışlı hava şehre tekrar geri dönüyor. Gün içinde sağanak yağışın etkili olması beklenirken hava sıcaklığının da beraberinde düşmesi bekleniyor.

BURSA'DA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU RAPORU

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.