Hava Durumu

Bursalılar hazırlıklı olun! Yoğun yağış kapıda...

Meteoroloji; Marmara, Karadeniz ve İç Anadolu'nun bazı kesimlerinde kuvvetli sağanak yağış uyarısında bulundu. Bursa da yağışlı havadan etkilenecek.

Haber Giriş Tarihi: 10.07.2019 09:47
Haber Güncellenme Tarihi: 10.07.2019 09:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursalılar hazırlıklı olun! Yoğun yağış kapıda...

Marmara Bölgesi'nde kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak bekleniyor.

İstanbul'da bugün gün içinde sağanak geçişleri görülecek. Ancak bu akşam ve gece saatlerinde yağış şiddetlenecek ve gök gürültülü sağanak görülecek. Sıcaklık 31 derece olacak.

Trakya Bölgesi'nde önce Edirne ve Tekirdağ'da, ardından akşam saatlerinde Sakarya boyunca gök gürültüsü ve şimşeklerle şiddetli sağanak etkili olacak. Kuvvetli yağmur nedeniyle sel tehlikesi bulunuyor, dolu ihtimali de var. Perşembe günü ise hava çok serin.

İç Anadolu'da hava çok sıcak olacak. Konya 35, Kayseri 34 derece. Perşembe günü ise bölgede şiddetli yağmur ve rüzgar olacak. Hava hızla serinleyecek.

Karadeniz'de sıcaklık gölgede 30 dereceye yakın seyrediyor. Ancak hava yarın serinleyecek. Düzce, Sinop ve Samsun hattına çok şiddetli yağmur geliyor.

BURSA'DA YAĞIŞ KAPIDA

Bursa'da bugün hava parçalı bulutlu, hava sıcaklığı 24 ila 34 derece arasında değişecek. Yarın ise gökgürültülü yoğun sağanak yağış var. Yağışlı hava, sıcaklıkları da düşürecek. Yarın hava sıcaklığı 20 ila 26 derece arasında seyredecek.

SAATLİK RAPOR:

HAFTALIK RAPOR:

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.