Hava Durumu

Bursalılar kozmetik fuarına akın etti!

Network Fuarcılık ve Merinos Atatürk Kongre Kültür Merkezi (Merinos AKKM) tarafından düzenlenen kozmetik sektöründeki Bursa'nın ilk ve tek fuarı BUCOS Kozmetik ve Güzellik Fuarı'nı 10 bine yakın kişi ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 13.02.2018 14:33
Haber Güncellenme Tarihi: 13.02.2018 14:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursalılar kozmetik fuarına akın etti!

Network Fuarcılık ve Merinos Atatürk Kongre Kültür Merkezi (Merinos AKKM) tarafından düzenlenen kozmetik sektöründeki Bursa'nın ilk ve tek fuarı BUCOS Kozmetik ve Güzellik Fuarı'nı 10 bine yakın kişi ziyaret etti.

Kongre turizmi ve fuarcılık sektöründe Bursa'nın hak ettiği payı alabilmesi için çalışmalarını hızlandıran Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Merinos AKKM, Network Fuarcılık'ın organizasyonuyla 2018 yılındaki ilk fuarını başarılı bir şekilde gerçekleştirdi.

BUCOS Kozmetik ve Güzellik Fuarı, 8 Şubat'ta açılırken, 11 Şubat Pazar günü muhteşem etkinliklerle son buldu. Merinos AKKM'de 4 gün boyunca süren 2018 yılının ilk fuarını10 bine yakın kişi ziyaret etti.

Estetik, dermatoloji, kozmetik, el ve ayak bakımı, yoga, makyaj, zayıflama, teknoloji ürünler, saç bakım ve spawellness alanlarında faaliyet gösteren firmaların yer aldığı fuarda, yeni ürünler ve yöntemler, eğitim programları, defile ve birçok faaliyet ziyaretçilerle buluştu.

İlk olmasına rağmen oldukça başarılı bir fuarı geride bıraktıklarını söyleyen Network Fuarcılık Genel Müdürü Hasan Eker, "Katılımcı firmaların memnun olması ve gelecek yıl fuara katılım göstereceklerini belirtmeleri amaca ulaşıldığını ve başarılı olunduğunun kanıtı. Etkinlikler ile dolu geçen fuarda firmaların önemli bir bölümü de stantlarında aktiviteler yaptılar. Bursa'nın, yıllardır konuştuğu beklediği bu tarz etkinlikleri gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadığımızı belirtmek isterim. Bir kişi veya kurumun değil, Bursa'nın sahip çıktığı ve katkı koyduğu bir fuar oldu. Buradan fuarın başarılı geçmesinde katkı koyan herkese çok teşekkür ederim" dedi.

Bursa'nın yüz akı Merinos AKKM'nin önemli ve farklı bir programa ev sahipliği yaptığını ifade eden Merinos AKKM Genel Koordinatörü Hasan Çepni ise "2018 yılı için planladığımız fuarlardan ilkini başarı ile gerçekleştirdik. Fuarımızda sektöre yön veren 60'a yakın firma stant açtı. Ayrıca seminerler, defileler, gösteriler ve eğitimlerle de çok renkli, farklı ve kaliteli bir fuar ortaya çıktı. Bursa böylece yeni bir fuar kazanmış oldu. Bursalıların da yoğun ilgisi vardı"dedi.

Fuarın son gününde Merinos AKKM Genel Koordinatörü Hasan Çepni, Network Fuarcılık Genel Müdürü Hasan Eker, Bursa Kuaförler Odası Başkanı İlker Hüseyin Tan ve Bursa Berberler Odası Başkanı Mustafa Ocak tarafından fuara katılan tüm firmalara sertifika verildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.