Hava Durumu

Bursalılar müjde...Körfezde mavi yolculuk keyfi başladı

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nce vatandaşları sahillerle buluşturmak maksadıyla düzenlenen Mudanya-Armutlu-Fıstıklı-Kumla arası ücretsiz "mavi tur" seferleri başladı.

Haber Giriş Tarihi: 03.06.2014 11:49
Haber Güncellenme Tarihi: 03.06.2014 11:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursalılar müjde...Körfezde mavi yolculuk keyfi başladı

Mavi tur seferlerinin başlaması dolayısıyla Mudanya BUDO iskelesinde tören düzenlendi. Bu yıl 6’ncısı düzenlenen mavi tur, vatandaşlara hizmet verecek. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, mavi tur ile bu zamana kadar 80 bin kişiyi gezdirdiklerini, bu rakamın her yıl giderek artacağını söyledi.

17 ilçeden 450 kişinin her gün deniz gezisine katılacağını vurgulayan Altepe, “Bursa'mızın 17 ilçesinin değişik bölgelerinden halkımızı denizle buluşturduğumuz mavi tur seferlerinin bu yıl altıncısını düzenliyoruz. Halkımız Bursa’daki bu güzellikleri görsün ve yaşasın istiyoruz. Halkımızın büyük çoğunluğu mahallerinden çıkamıyor. Yüzde 50 gibi nüfusumuz mahallelerde okuyor ve oradan çıkamıyor. Bugüne kadar 80 bin kişiyi mavi tur ile gezdirdik. Her yıl rakamları daha da artıracağız” dedi.

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz ise, “Bugün Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Mudanya Belediyesi olarak uyum içerisinde yaptığımız faaliyetlerden bir tanesini hayata geçirdik. Bundan sonraki süreçte Mudanya ve Bursa için ülkemizin ve vatandaşlarımızın menfaatleri doğrultusunda hizmetlerimiz devam edecek” diye konuştu.

Konuşmalarının ardından İzzet Kaptan gemisinin maketinden oluşan pasta kesildi. Ardından vatandaşlar gemiye binmeye başladı. Protokol mensupları iskeleden yolcuları el sallayarak uğurladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.