Hava Durumu

Bursalılar müjde... Mudanya-Büyükada seferleri başladı

Bursa Deniz Otobüsleri İşletmesi’nin (BUDO) İstanbul’dan satın aldığı Hamdi Karahasan gemisi, Mudanya-İstanbul Büyükada turlarına başladı.

Haber Giriş Tarihi: 01.06.2014 12:29
Haber Güncellenme Tarihi: 01.06.2014 12:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursalılar müjde... Mudanya-Büyükada seferleri başladı

İstanbul-Bursa arasında deniz ulaşımının yeni markası haline gelen BUDO, hizmet ağına İstanbul Büyükada turlarını da ekledi.

Saat 8.30’da Mudanya İskelesi’nden 230 yolcusuyla İstanbul Büyük Adaya hareket eden geminin ilk yolcularını Burulaş Genel Müdürü Levent Fidansoy uğurladı. 1980 yılında Haliç tersanesinde inşa edilen 56 metre uzunluğunda, 10,5 metre genişliğindeki bin 500 yolcu taşıma kapasitesine sahip geminin uzun yıllar İstanbul Şehir Hatları’nda görev yaptı. Levent Fidansoy, Burulaş bünyesindeki Bursa Deniz Otobüsleri İşletmesi’nin (BUDO) hizmet ağına eklediği Büyükada turlarının ilk etapta Pazar günleri düzenleneceğini, talebe göre seferlere Cumartesi günlerinin de eklenebileceğini söyledi.

Bu arada Mudanya - Büyükada adasında 22 Haziran tarihine kadar kampanya başlatan Burulaş, bu tarihler arasında gidiş-dönüş ücreti 20 lira olarak belirledi. Ayrıca Hamdi Karahasan gemisi, düğün, toplantı gibi her türlü organizasyon için de kiraya verilebilecek. En az üç saatlik kiralama sistemiyle hizmet verecek olan organizasyonlarda saat ücreti 900 lira olarak belirlenirken, bu hizmetlerde ister körfez turu atılabilecek ister, istenirse bir notaya demir atılabilecek.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.