Hava Durumu

Bursalılar nefes alacak! Akşam saatleri itibariyle...

Meteoroloji'den hava durumuyla ilgili son tahminler geldi. Yapılan değerlendirmelere göre yurdumuz, Karadeniz üzerinden gelen serin ve yağışlı havanın etkisine girecek. Hava sıcaklıklarının 3 ila 5 derece azalacağı tahmin edilirken, öğle saatlerinden sonra Rize çevreleri ve Artvin'in kıyı kesimlerinde kuvvetli yağışlar bekleniyor.

Haber Giriş Tarihi: 28.06.2019 09:00
Haber Güncellenme Tarihi: 28.06.2019 09:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursalılar nefes alacak! Akşam saatleri itibariyle...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Marmara'nın kuzey ve doğusu, Akdeniz'in iç kesimleri, Batı Karadeniz'in kıyı kesimi, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzeyi, Denizli, Afyonkarahisar, Konya, Karabük, Kastamonu ve Düzce çevreleri ile Tekirdağ'ın kuzey, Karaman'ın ve Niğde'nin güney, Samsun'un kıyı kesimlerinin aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğle saatlerinden itibaren Rize çevreleri ile Artvin'in kıyı kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

BURSA'DA HAVA NASIL OLACAK?

Bursa'da hava gün içinde çoğunlukla parçalı bulutlu. Hava sıcaklığı 22 ila 33 derece arasında değişecek. Akşam saatleri itibariyle ise yağış var. Saat 18.00'dan sonra gökgürültülü sağanak yağışın etkili olması bekleniyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.