Hava Durumu

Bursalılar sıcaklıkların artmasıyla buraya akın etti

Hava sıcaklıklarının artmasıyla serinlemek için yer arayan vatandaşlar, şelale ve süs havuzlarına akın etti. Özellikle yaz aylarında ziyaretçi akınına uğrayan Bursa'nın Kestel ilçesindeki Saitabat Şelalesi büyük ilgi görüyor.

Haber Giriş Tarihi: 14.06.2014 10:11
Haber Güncellenme Tarihi: 14.06.2014 10:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursalılar sıcaklıkların artmasıyla buraya akın etti

Hava sıcaklıklarının artmasıyla birlikte vatandaşlar serinlemek için yer arama telaşına düştü. Derelerin kurumasıyla birlikte vatandaşlar geçmişteki heybetli görüntüsü olmamasına rağmen Saitabat Şelalesi'ne akın ediyor. Arap turistlerin de ilgisini çeken bölgede vatandaşlar, uzun süre dizlerine kadar buz gibi suyun içinde serinleme fırsatı buluyor. Gördükleri manzara karşısında hayretlerini gizleyemeyen vatandaşlar, bol bol fotoğraf çekinmeyi de ihmal etmiyor.

\"\"

Mersin'den Bursa'ya gezmek için geldiğini belirten Kadriye Kayhal, "Havaların sıcak olması nedeniyle kendimizi buraya zor attık. Su çok güzel, buz gibi. Serinlemenin keyfine vardık. Papağanla fotoğraf çektirdik. Havaların sıcak olmasından dolayı şelalenin başında yoğun bir kalabalık var" diye konuştu.

\"\"

SÜS HAVUZLARI DA BOŞ KALMADI

Hava sıcaklığının Bursa merkezde 35 dereceyi göstermesiyle deniz ve şelalelere gidemeyen çocuklar ise serinlemek için kendilerini süs havuzlarına attı. Kaplıkaya Cazibe Merkezi'nde Kestane Havuzu'na akın eden gençler, suyun altında serinlemenin keyfine vardı. Çocuklar yüzme imkanını bulamasalar da fışkıran suların arasında hem serinledi hem de oynadı. Gönüllerince eğlenen çocuklar, suyun altından hiç çıkmak istemediklerini dile getirdi.

\"\"
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.