Hava Durumu

Bursalılar yarına dikkat! Kar yeniden geliyor

Meteoroloji'den Bursa için son dakika uyarısı... Bursa'da yarın akşam saatlerinde başlayacağı tahmin edilen kar yağışı, cumartesi gece saatlerine kadar etkisini sürdürecek. Önümüzdeki 4 gün boyunca Bursa'da gündüz en yüksek sıcaklığın 6 ila eksi 1 derece arasında olması bekleniyor.

Haber Giriş Tarihi: 24.01.2017 21:55
Haber Güncellenme Tarihi: 24.01.2017 21:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursalılar yarına dikkat! Kar yeniden geliyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden Bursa için kritik uyarı yapıldı.

Açıklamada, yurt genelinin yarın Balkanlar üzerinden gelecek soğuk ve yağışlı havanın etkisi altına gireceği bildirildi. Soğuk ve karlı hava bir hafta sürecek. Yağışlar zaman zaman tipiye dönebilir. Kar yağışının Bursa'yı yeniden beyaza bürümesi bekleniyor.

KAR YAĞIŞI 4 GÜN SÜRECEK

Meteoroloji yetkililerinin verdiği bilgiye göre, Bursa genelinde etkili olması beklenen kar yağışıyla hava sıcaklığının yaklaşık 7 derece düşmesi bekleniyor. Çarşamba günü akşam saatlerinden itibaren karla karışık yağmur şeklinde başlayacak olan kar yağışı gecenin ilk saatlerinden itibaren tüm şehri etkisi altına alacak. Kar yağışı cumartesi gece saatlerine kadar etkisini sürdürecek.

Pazar günü şehri terk etmesi beklenen kar yağışının, bu ayın ilk haftasında Bursa'yı etkisi altına alan yoğun kar yağışı gibi olması beklenmiyor.

İŞTE BURSA'DA 5 GÜNLÜK HAVA TAHMİNİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.