Hava Durumu

Bursalıların yüzü gülecek

Bursa Valisi İzzettin Küçük, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ı ziyaret ederek, görevinde başarılar diledi. Görüşmede, Bursalıların yüzünü güldürmek için önemli çalışmalar gerçekleştirileceği ifade edildi.

Haber Giriş Tarihi: 10.11.2017 17:01
Haber Güncellenme Tarihi: 10.11.2017 17:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursalıların yüzü gülecek

Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Vali İzzettin Küçük ile makamında bir araya geldi. Başkan Aktaş'a, yeni görevinin hayırlı olmasını dileyen Vali İzzettin Küçük, Bursa'nın meselelerinin çözmenin önemini vurguladığı konuşmasında, "Bu şehrin insanlarının yüzlerini güldürmek ve bu şehrin ismini yüceltmek hepimizin görevi. Bu yolda beraberce, omuz omuza çalışacağız. Görevimiz, bu şehrin insanlarının dertlerini azaltmak, meselelerini çözmektir. Bunun için de iş birliği içinde olacağız. Hayırlı olsun, tebrik ediyorum" dedi.
Başkan Alinur Aktaş, yeni görevine başladığı 3 Kasım Cuma günü Vali Küçük'ü ziyaret ettiğini söyleyerek, "Bursa, gerçekten yaşanılası bir şehir. Bir Osmanlı şehri olan Bursa, aynı zamanda da ekonomi, tarih ve kültür şehri. Valilik, Büyükşehir Belediyesi, ilçe belediyelerimiz, sivil toplum kuruluşları ve iş adamlarımızla Bursa'yı daha iyi yarınlara taşımak için her zaman, her konuda iş birliği içerisinde olacağımızı her ortamda ifade ediyoruz" diye konuştu.
Başkan Aktaş, not aldığı bazı konuları da Vali Küçük'e aktardığını belirterek, "Devlet tecrübesi fazla valimize çok teşekkür ediyorum. Bugün de inşallah bundan sonra yapılacak güzel çalışmaların bir nebze temelini de atmış olduk" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.