Hava Durumu

Bursamızın başı sağolsun

Yeşil Beyazlı kulübe tarihindeki en büyük başarıyı yaşatan İbrahim Yazıcı, tedavi gördüğü hastanede vefat etti. 66 yaşında aramızdan ayrılan Başkan Yazıcı'dan gelen kötü haber üzerine kent adeta yasa boğuldu.

Haber Giriş Tarihi: 08.05.2013 08:38
Haber Güncellenme Tarihi: 08.05.2013 08:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursamızın başı sağolsun

Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı, yaşam mücadelesinde yenik düştü. Yeşil Beyazlılar'ın kazandığı şampiyonlukta önemli bir yere sahip olan ve Türk futbolunda dik duruşun simgesi olarak adlandırılan Yazıcı, 66 yaşında vefat etti. Cumartesi günü Orduspor'la oynanan deplasman maçının dönüşünde fenalaşan ve hastaneye kaldırılan Başkan Yazıcı doktorların yoğun süren çabaları sonrası tekrar hayata döndürüldü.

BAŞHEKİM AÇIKLADI

Dün Başkan Yazıcı'nın kalbi yeniden durdu. Ancak doktorların tüm çabaları kendisini bu kez hayata döndürmeye yetmedi. Acıbadem Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Nadir Şener, kötü haberi verirken, Yazıcı'nın ciddi bir yoğun bakım sürecinden geçtiğini belirtti. Şener, yoğun bakım sürecinde hayati riskinin hep devam ettiğini belirtti.

13.40'TA KAYBETTİK

Nadir Şener; “Sabah saat 06.30 gibi tekrar kalp durması yaşadık. O tekrar canlandırıldı, geri döndürüldü. Ama maalesef durumu kötüleşerek devam etti. 13.40 itibarıyla Sayın İbrahim Yazıcı'yı kaybetmiş bulunuyoruz” dedi. Taraftarın dik duruşun simgesi olarak gördüğü ve tarihi şampiyonlukta önemli bir yere sahip Başkan Yazıcı'nın vefatının ardından yakınları, Bursaspor yönetici ve taraftarları hastaneye akın etti.

Sevenleri hastanede

İbrahim Yazıcı'nın vefatının ardından sevenleri hastaneye akın etti. Başkan Yazıcı'nın kardeşi Hayri Yazıcı acı haberle büyük üzüntü yaşadı. Ayakta durmakta zorlanan Hayri Yazıcı'yı yakın arkadaşı Celal Sönmez bir an olsun yalnız bırakmadı.

\\\\\\\"\\\\\\\"

İdari izin talebi değerlendirilecek

Bursa Valisi Şahabettin Harput AS TV’de merhum İbrahim Yazıcı anısına yayınlanan programa telefonla bağlanarak üzüntülerini dile getirdi. İbrahim Yazıcı’nın Bursaspor’ büyük emekler verdiğinden bahseden Harput, “Bursa’ya hayal edilmez başarılar yaşatan İbrahim Yazıcı unutulmayacaktır” dedi. Bursa Valisi Şahabettin Harput yarın düzenlenecek cenaze töreni için Bursasporlu taraftarların gündeme getirdiği idari izin konusunda da kendisine henüz ulaşan bir bilgi olmadığını ancak gerekenin yasal çerçeveler içinde değerlendirileceğini söyledi. 

\\\\\\\"\\\\\\\"

Taraftar üzgün

Bursaspor'un büyük başarılarında imzası bulunan İbrahim Yazıcı'nın ölümü Yeşil Beyazlı camiayı yasa boğdu. Taraftarlar vefat haberinin ardından hastane önüne gelirken sevenleri yitirdikleri başkanlarının ardından gözyaşı döktü.

\\\\\\\"\\\\\\\"

Koçlu yıkıldı

Bursaspor personeli Zafer Koçlu, İbrahim Yazıcı'nın ölüm haberiyle birlikte adeta krize girdi. "Başkanım, Allah senin yerine benim canımı alsaydı keşke" diyerek haykıran Koçlu'yu yakınları zor sakinleştirdi.

\\\\\\\"\\\\\\\"

Başkanım orada şampiyonluğu anlat

Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı'nın vefatının ardından hastane önünde açıklama yapan Yeşil Beyazlı taraftarlar, “Bursasporumuza kazandırdıkları asla unutulmayacaktır. Başkanım şampiyonluk göremeden yitirilen yüreklere orada şampiyonluğu anlat" dedi. Yazıcı'nın her zaman gönüllerinde yaşacaklarını ifade eden taraftarlar, “Bursasporumuza kattığı tüm artı değerlerin haricinde, hepimizin doğduğundan beri hayalini kurduğu şampiyonluğu, şehrimize getiren ve bize armağan eden başkanımızın bu son yolculuğunda taraftar olarak bizlere düşen, kendisine yakışacak şekilde uğurlamaktır. Tüm taraftar gruplarımızla birlikte perşembe günü (yarın) 08.00'den itibaren görevimizi yerine getireceğiz.

\\\\\\\"\\\\\\\"

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.