Hava Durumu

Bursaspor 3'te 3 yapmak istiyor

Bursaspor, yarın oynayacağı Medical Park Antalyaspor karşılaşmasından 3 puan ile ayrılarak, bu sezon ilk kez üst üste 3. galibiyetini elde etmek istiyor.

Haber Giriş Tarihi: 20.04.2013 12:39
Haber Güncellenme Tarihi: 20.04.2013 12:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor 3'te 3 yapmak istiyor

Yeşil-beyazlı ekip, Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında yarın Medical Park Antalyaspor'a konuk olacak. Ligde Beşiktaş ve Mersin İdman Yurdu karşılaşmaların da aldığı galibiyetler ile moral bulan Timsah, Akdeniz temsilcisini de mağlup ederek, Avrupa yolundaki hedefini güçlendirmek istiyor.

SÜPER LİG'DE 36. RANDEVU
Bursaspor ile Medical Park Antalyaspor Spor Toto Süper Lig'de 36. kez karşı karşıya gelecek. İki ekip arasında ligde bugüne kadar oynanan 35 karşılaşmanın 16'sın da Bursaspor sahadan 3 puan ile ayrılırken, 9 karşılaşmada ise gülen taraf Akdeniz ekibi oldu. 10 karşılaşma ise, beraberlikle sonuçlandı. Timsah, bu karşılaşmalarda rakip fileleri 55 kez havalandırırken, kalesinde ise 44 gole engel olamadı. Bursaspor, Antalya'da oynadığı 17 karşılaşmada ise, 5 galibiyet, 5 beraberlik ve 7 mağlubiyet elde etti. Deplasmanda rakip filelere 23 gol bırakan Bursaspor, kalesinde ise, 27 gol gördü.

DÜDÜK ÇAĞATAY ŞAHAN'DA
Yarın saat 20.00'de Akdeniz Üniversitesi Stadı'nda oynanacak karşılaşmada, Çağatay Şahan düdük çalacak. Şahan'ın yardımcılıklarını Bülent Gökçü ve İsmail Köse yapacak. Karşılaşmanın 4. hakemi ise, Ferhan Kestanlıoğlu olarak belirlendi.
Yeşil-beyazlılarda, sakatlığı bulunan Maurice Edu'nun bu karşılaşmada forma giymesinin zor olduğu bildirildi.
"Carson, Şener, Ferhat, İbrahim, Ferdinand, Tuncay, Vederson, Belluschi, Musa, Batalla, Pinto."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.