Hava Durumu

Bursaspor 3'te 3 yapmanın peşinde

Zirveyi hedefleyen Yeşil Beyazlılar, bugün Kardemir Karabükspor deplasmanında üç puan arayacak. Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı’nda oynanacak mücadele saat 16.00’da başlayacak.

Haber Giriş Tarihi: 05.11.2016 05:32
Haber Güncellenme Tarihi: 05.11.2016 05:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor 3'te 3 yapmanın peşinde
Spor Toto Süper Lig’in 10. haftasında Bursaspor bugün deplasmanda Kardemir Karabükspor’la karşı karşıya geliyor. Dr.Necmettin Şeyhoğlu Stadı’nda oynanacak olan mücadele saat 16.00’da başlayacak. İki takım arasındaki bu önemli mücadelede hakem Barış Şimşek düdük çalacak. Şimşek’in yardımcılıklarını Uygar Bebek ve Samet Çavuş yapacak.

TİMSAH’TA 5 EKSİK

Üst üste Alanyaspor ve Konyaspor’u deviren Bursaspor, Karabükspor maçında da üç puanı hedefliyor. Yeşil Beyazlı takımda zorlu deplasman öncesi 5 eksik bulunuyor. Sakatlıkları süren Furkan Özçal, Emre Taşdemir ve Tomas Sivok ile birlikte kart cezalısı Ricardo Faty, Karabükspor maçında oynayamayacak. Ayrıca teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, Tomas Necid’i 18 kişilik kadroya dahil etmedi. 

Son maç farklı bitmişti 

Karabükspor ile Bursaspor arasında Süper Lig'de oynanan son maç 7-1'lik Yeşil Beyazlı takımın galibiyetiyle sonuçlanmıştı. Bu müsabaka Karabükspor'un Süper Lig tarihinde en fazla gol yediği maç olarak tarihe geçmişti.

Süper Lig'de 17. randevu

İki ekip bugün oynayacakları karşılaşmayla birlikte ligde 17. kez karşı karşıya gelecek. Daha önce oynanan 16 maçta Bursaspor, 8 kez sahadan galibiyetle ayrılırken, Karabükspor ise 6 müsabakada gülen taraf oldu. Ev sahibi ekip Karabük, ligde Timsah ile oynadığı son 7 karşılaşmada 6 mağlubiyet aldı, yalnızca 1 mücadelede sahadan 3 puanla ayrılabildi.

Rakipte 3 isim yok

Timsah'ın bugünkü rakibi Kardemir Karabükspor'da zorlu mücadele öncesinde 3 eksik bulunuyor. Kırmızı Lacivertliler’de cezalı olan Ceyhun Gülselam ile sakatlıkları bulunan Marius Alexe ve Elvis Kokalovic Bursaspor'a karşı forma giyemeyecek. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.