Hava Durumu

Bursaspor'a 20'lik gurbetçi...

Josue ve Fernandao’nun bonservislerini almaya çalışan, takımdaki zayıf halkalar Taiwo ve Frey’i elinden çıkarmanın hesaplarını yapan Bursaspor, kadrosunu güçlendirmek için kolları sıvadı. Timsah’ın hedefindeki isim ise Augsburg II’de forma giyen gurbetçi futbolcu Orkun Tuğbay.

Haber Giriş Tarihi: 10.03.2015 08:47
Haber Güncellenme Tarihi: 10.03.2015 08:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'a 20'lik gurbetçi...
GELECEK PLANLANIYOR

Bursaspor Kulübü’nde gelecek sezonun planlamasına başlanıldı. Yeşil Beyazlı takımda kiralık olarak forma giyen ve bonservislerinin alınması için yoğun çaba sarf edilen Josue ve Fernandao ile birlikte Taiwo ve Frey’le de yolların bir an önce ayrılmasıyla ilgili görüşmeler sürüyor.



Bursaspor yönetimi aynı zamanda kadrosunu güçlendirmek için de geç yıldız avına çıktı. Yeşil Beyazlı kulübün, Almanya’da Augsburg II forması giyen Orkun Tuğbay’ı mercek altına aldığı belirtildi.



ORTA SAHADA OYNUYOR

1995 doğumlu Orkun, Almanya’da gösterdiği performansla gelecek vadeden gurbetçi futbolcular arasında gösterildi. 2012 yılında üç kez U18 Milli Takım forması giyen genç futbolcu, orta sahanın ortası ve her iki kanatta da forma giyebiliyor. Gelecek sezonun planlaması içinde düşünülen Orkun Tuğbay’la ilgili görüşmelerin sürdüğü ve futbolcunun da Bursaspor’a gelmeye sıcak baktığı bildirildi. 20 yaşındaki krampon bu sezon Augsburg II formasıyla fileleri iki kez havalandırdı. Barış YALIM'ın haberi...
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.