Hava Durumu

Bursaspor'a 3 yıllık imza atan Malili Traore'den çarpıcı açıklamalar

Transferinde Yeşil Beyazlı taraftarların büyük etkisi olduğunu belirten Bakaye Traore, “Daha önce Bursaspor'un şampiyonluğu var. Bunu tekrarlamak için buradayım” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 21.06.2014 09:30
Haber Güncellenme Tarihi: 21.06.2014 09:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'a 3 yıllık imza atan Malili Traore'den çarpıcı açıklamalar

Bursaspor, geçen sezon Kayseri Erciyesspor'da forma giyen ve bonservisi AC Milan'da olan Malili orta saha oyuncusu Bakaye Traore ile dün 3 yıllık sözleşme imzaladı. Özlüce Tesisleri'nde düzenlenen imza töreninde Kulüp 2. Başkanı Hasan Gülayan, Futbol Şubesi Sorumlusu İlyas Acar ile Altyapı ve Amatör Şubelerden Sorumlu Yönetici Ali Turan hazır bulundu. Traore'yi İtalya'nın Milan Kulübü'nden bedelsiz olarak transfer ettiklerini beliren Gülayan, “Hocamızın istediği bir futbolcuydu. Transferi inşallah Bursaspor'umuza ve kendisine hayırlı olur” dedi.

BURSASPOR BÜYÜK BİR KULÜP

Bakaye Traore ise Bursaspor'a geldiği için çok mutlu olduğunu ifade ederek, Yeşil Beyazlı ekibe transferinin 3 yıldır gündemde olduğunu hatırlattı. Fransa ve İtalya'da oynarken Bursaspor'un ne kadar önemli bir kulüp olduğunun söylendiğini belirten Fransız asıllı Malili futbolcu, “Geçen sezon Türkiye'de oynadığım dönemde Bursaspor'un ne kadar büyük bir kulüp olduğunu bizzat kendim gördüm. Hocama ve başkanıma bana güvendikleri için çok teşekkür ediyorum. İnşallah güzel bir sezon geçirip, şampiyon olacağız” dedi.

TARAFTARI ÇOK BEĞENİYORUM

Tüm gücünü Bursaspor'un başarısı için kullanacağını vurgulayan Traore, “Daha önce Bursaspor'un şampiyonluğu var. Bunu tekrarlamak için buradayım. Transferimde Bursasporlu taraftarların da büyük etkisi oldu. Geçtiğimiz sezon, Bursaspor taraftarının ne kadar ateşli ve büyük olduğunu gördüm. Beni çok etkilediler. Taraftarları çok beğendim” ifadesini kullandı. Daha sonra, kendisini 3 yıllığına Bursaspor Kulübü'ne bağlayan sözleşmeye imza atan 29 yaşındaki orta saha oyuncusu, Yeşil Beyazlı atkı ve formayla basın mensuplarına poz verdi.

Hiçbir futbolcuya resmi teklif yok!

Bakaye Traore'nin imza töreninde takımdan gönderilecek futbolcular ile ilgili değerlendirmede bulunan Bursaspor İkinci Başkanı Hasan Gülayan, oyuncuların menajerlerini beklediklerini söyledi. Şu anda takımda bulunan hiçbir futbolcuya resmi teklifin gelmediğini ifade eden Gülayan, “Gönderilecek futbolcuların menajerlerini beklemekteyiz. 30 Ağustos'a kadar bir şey düşünüyorlar. Satabilirsek iyi olacak. Öbür türlü sıkıntı var. Bir şekilde yardımcı olmaya çalışıyorlar” diye konuştu. 

Ozan DEMİR 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.