Hava Durumu

Bursaspor'a Afyon yaramadı!

Bursaspor sezon başında Afyon'da kamp yapmayı tercih ederken, Timsah'ın kendisiyle birlikte burada hazırlık maçı yaptığı tüm takımlar 2018-2019 sezonunu kötü bitirdi.

Haber Giriş Tarihi: 06.06.2019 07:58
Haber Güncellenme Tarihi: 06.06.2019 07:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'a Afyon yaramadı!

HABER I Tolga ÖZTAŞ

2018-2019 futbol sezonunda küme düşen Bursaspor'da bu başarısızlığın sebebi birçok şey gösterilirken, sezon başı kampı da büyük etken oldu. Yeşil Beyazlılar sezon öncesi kampını ilk olarak Avusturya'da geçirecekti ancak daha sonra hem ülkedeki mali kriz hem de teknik direktör Samet Aybaba'nın ısrarlarıyla Timsah Afyon'da kamp yaptı. Bursaspor ilk kez Afyon'da kamp yaparken Süper Lig'de sezonu 16. sırada tamamladı ve küme düştü. Afyon'da sezon başı kampı yapan diğer takımların da aslında Tİmsah'tan farklı bir tablosu yok. Bursaspor'un Afyon'da Balıkesirspor Baltok, Afjet Afyonspor, Ümraniyespor, Altay ve Türkmenistan ekibi Şagadam ile hazırlık maçları oynadı.

Süper Lig'e çıkmayı kendine hedef belirleyen Balıkesir Baltok 1. Lig'i 34 puanla 15. sırada tamamladı. Kendi memleketinde kamp yapmayı tercih eden Afjet Afyonspor ise 1. Lig'e veda etti. 1. Lig'de play-off hedefleyen Ümraniyespor da sezonu 8. sırada tamamlayarak oldukça kötü bir yıl geçirdi. Yİne Süper Lig'e çıkmayı hedefleyen Altay ise sezonu 10. sırada tamamlayarak heyecansız bir yılı tamamladı. Türkmenistan ekibi Şagadam da 8 takımlı liginde 3. sırada bulunuyor. Afyon'da kamp yapan 65 takımdan sadece Denizlispor ve Gazişehir kulüpleri başarılı bir sezon geçirmeyi başardı. 2 takım da 1. Lig'den Süper Lig'e yükseldi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.