Hava Durumu

Bursaspor'a büyük müjde!

Aralık ayı olağan meclis toplantısını dün yapan Bursa Büyükşehir Belediye-si'nden Bursaspor'a büyük gelir sağlayıcı bir karar çıktı. Yeşil Beyazlı kulübün Yunuseli'ndeki 28 bin metrekarelik arazisinde imar değişikliğine gidildi.

Haber Giriş Tarihi: 22.12.2017 08:21
Haber Güncellenme Tarihi: 22.12.2017 08:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'a büyük müjde!

Bursa Büyükşehir Belediyesi aralık ayı olağan meclis toplantısı Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş başkanlığında toplandı. Toplantıda birçok konu karara bağlanırken Bursaspor'u da yakından ilgilendiren bir karar oybirliği ile geçti. Karara göre Yeşil Beyazlı kulübün bundan yaklaşık 6 ay önce hazineden ihale ile 2 milyon 250 bin TL'ye satın aldığı Yunuseli Bölgesi Dereçavuş mevkisinde yer alan 28 bin metrekarelik tarlası imarlı hale getirildi. Maddi kaynak arayışındaki Bursaspor'a müjde niteliğindeki bu değişiklik mecliste sandalyesi bulunan tüm parti temsilcilerinin oybirliği ile karara bağlandı. Bursaspor yönetimi bu bölgeyi lojistik bir alan ve depolama bölgesi amacıyla satmayı planlıyor.

Satış işleminin bir aylık askı sürecinden sonra başlayacağı bildirildi. Bursa Büyükşehir Belediye Meclisi'ndeki kararla ilgili konuşan Bursaspor Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Pulat tüm belediye meclisi üyelerine teşekkür etti. Kulübün önemli bir gelir kaynağına sahip olduğuna vurgu yapan Pulat, "Bu konuda bizlerden yardımını esirmeyen Bursa Valimiz Sayın İzzettin Küçük, Belediye Başkanımız Sayın Alinur Aktaş ve oybirliği ile kararı onaylayan meclisimizdeki tüm parti temsilcilerine teşekkür ederiz. İmar değişikliği ile birlikte kulübümüz bu anlamda ciddi bir gelir getirici hamleye daha ulaştı. Buradan elde edeceğimiz gelirle bir nebze olsun kulübümüzün ekonomik anlamda rahat nefes alması sağlanacak" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.