Hava Durumu

Bursaspor'a çifte destek

Acarhoroz İnşaat ve B Plas Plastik, Timsah Arena'dan loca satın aldı. Her iki firmanın aldığı loca için dün Özlüce Tesisleri'nde Başkan Ali Ay'ın da katıldığı lansman gerçekleştirildi.

Haber Giriş Tarihi: 04.11.2017 08:02
Haber Güncellenme Tarihi: 04.11.2017 08:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'a çifte destek

Bursaspor'da dün sevindirici iki gelişme yaşandı. Timsah Arena açıldığından beri loca satışında beklenenin altında kalan Yeşil Beyazlılar, 2 loca satışı gerçekleştirdi. Acarhoroz İnşaat ve B Plas, Timsah Arena'dan loca satın aldı.

Her iki firmanın aldığı localar için Özlüce Tesisleri'nde Başkan Ali Ay'ın da katıldığı lansman gerçekleştirildi. Lansmana Başkan Ay loca sözleşmelerini Acarhoroz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Acarhoroz ile B Plas Yönetiim Kurulu Başkanı Celel Gökçen'le imzaladı.

Törende konuşan Ali Ay, "Öncelikle arkadaşlarımdan her hafta en az bir firmayla anlaşma yapma ve Bursaspor'un sponsorluk gelirlerini biraz daha yukarıya çekme sözü aldım. Ancak bu hafta 2 satış gerçekleştirdik. Çalışma arkadaşlarıma, loca satın alarak kulübümüze destek veren Acarhoroz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Acarhoroz'a ve B Plas Yönetim Kurulu Başkanı Celal Gökçen'e çok teşekkür ederim" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.