Hava Durumu

Bursaspor'a dev golcü

Golcü oyuncu arayışındaki Yeşil Beyazlılar 1,96 boyundaki Pylyp Budkivsky’ye rotasını çevirdi. Bonservisi Shaktar Donetsk’te bulunan Ukraynalı kramponun kiralanması gündemde.

Haber Giriş Tarihi: 01.06.2016 07:35
Haber Güncellenme Tarihi: 01.06.2016 07:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'a dev golcü
1,96’LIK SANTRFOR

Bu sezon Tom De Sutter ve Tomas Necid gibi uzun boylu santrforlardan istediği verimi alamayan Bursaspor, gözünü 1,96’lık Pylyp Budkivsky’ye dikti. Geçen sezonu Ukrayna’nın Zorya Lugansk takımında kiralık olarak geçiren 24 yaşındaki golcü, yeniden bonservisini elinde bulunduran Shaktar Donetsk’e geri döndü. Ukrayna ekibinin kadrosunda düşünülmeyen Pylyp Budkivsky, Bursaspor’a önerilen isimler arasında yer aldı. 

34 MAÇTA 16 GOL

Kulübüyle sözleşmesi 1 yıl daha devam eden golcü futbolcunun kiralama yöntemiyle kadroya katılması gündemde. Zorya Lugansk’da 500 bin Euro kiralama bedeli karşılığında oynayan Budkivsky’nin güncel piyasa değeri 2 milyon Euro. 24 yaşındaki dev forvet geçen sezonu 34 maçta 16 gollük performans sergiledi 3 de asist yaptı. Pylyp Budkivsky 6’sı A Milli olmak üzere ülkesi adına toplam 52 maça çıktı, 25 gol kaydetti.  Barış YALIM'ın haberi...
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.