Hava Durumu

Bursaspor'a Le Guen'den uyarı!

Bursaspor'un Fransız teknik direktörü Paul Le Guen, bu sabahki antrenmanda yeşil beyazlı oyuncularını, "Pas verince işiniz bitmiyor" diyerek uyardı.

Haber Giriş Tarihi: 03.07.2017 12:30
Haber Güncellenme Tarihi: 03.07.2017 12:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'a Le Guen'den uyarı!

Yeşil beyazlı takım, yeni sezon hazırlıklarının 3'üncü gününde sabah saatlerinde antrenman yaptı. Antrenman yaklaşık 2 saate yakın sürdü. Fransız çalıştırıcı, saha içinde oyuncularıyla önce bir toplantı yaptı. Yeşil beyazlı futbolcular, daha sonra 2 gruba ayrıldı. Bir grup istasyon yaparken, diğer grup ise sahada topla birlikte sürat, top kontrolü çalışması gerçekleştirdi.

"ARKADAŞLARIMA NASIL YARDIM EDERİM"

Çalışmanın ikinci bölümünde ise Le Guen bu kez takımı 3 ayrı gruba kontrol ve pasa yönelik yarı sahada oyun oynadı. Futbolcuların pas verdikten sonra durmaları üzerine su molasında oyuncuları yanına toplayan Paul Le Guen, futbolcularının dikkatini çekti, "Arkadaşlar, pası verdikten sonra işiniz bitmiyor. Ondan sonra arkadaşıma nasıl yardımcı olabilirim diye düşünüp hareket etmeniz şart. Sizlerden bunu yapmanızı istiyorum" dedi.

SERCAN HAFİF SAKATLIK GEÇİRDİ

Zaman zaman sertliklerin yaşandığı çalışmada Sercan, hafif bir sakatlık geçirdi. Antrenman geniş alanda 6 minyatür kaleye yapılan pas ve gol çalışmasıyla sona erdi. Atılan goller sonrası Le Guen, oyuncularını alkışla teşvik etti.

BİLAL VE EMRE KATILMADI

Bilal ve Emre Taşdemir, tedavi olurken Furkan Özçal ile Ertuğrul Ersoy ise fizyoterapist eşliğinde düz koşu yaptı. Ertuğrul'un önümüzdeki hafta takımla birlikte çalışmalara başlayacağı belirtildi. Sakat oyunculardan Serdar Kurtuluş'un ise tedavisi devam ediyor.

JOSUA JOHN GELDİ


Bu arada Josua John, dün akşam Hollanda'dan Türkiye'ye döndü ve sabah antrenmanında takımla birlikte çalıştı. Antrenmanın son bölümünde saha çalışmasına katılmayan John, kondisyoner Giovanni yönetiminde tempolu koşu yaptı.

Bursaspor yarın sabah ve akşam yapacağı iki antrenman ile hazırlıklarını sürdürecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.