Hava Durumu

Bursaspor'a Milanlı Traore'den 3 yıllık imza

Bursaspor, geçtiğimiz sezon Kayseri Erciyesspor’da forma giyen ve bonservisi Milan’da bulunan yıldız futbolcu Bakaye Traore ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Malili yıldız, iyi bir sezon geçirip şampiyon olacaklarını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 20.06.2014 13:47
Haber Güncellenme Tarihi: 20.06.2014 13:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'a Milanlı Traore'den 3 yıllık imza

Bursaspor, bonservisi İtalya'nın Milan kulübünde bulunan ve geçtiğimiz sezonu Kayseri Erciyesspor'da kiralık olarak geçiren Bakaye Traore ile Özlüce Tesisleri'nde 3 yıllık sözleşme imzaladı. İtalya'nın Milan kulübünden Traore'yi transfer ettiklerini açıklayan Bursaspor İkinci Başkanı Hasan Gülayan, "Bedelsiz olarak kulübünden aldık. 1985 doğumlu bir arkadaşımız. Hocamızın istediği yere bir futbolcu aldık. İnşallah başarılı olur. Hayırlı uğurlu olsun" dedi.

TRAORE: "İYİ BİR SEZON GEÇİRİP ŞAMPİYON OLACAĞIZ"

Traore, Bursaspor'a gelmekten dolayı çok mutlu olduğunu ifade ederek, "3 senedir Bursaspor ile görüşmem oldu ama kısmet bu yılmış. Geçen sene Türkiye'de oynadıktan sonra Bursaspor'un ne kadar önemli bir takım olduğunu gördüm ve anlaşmak kolay oldu. Fransa ve İtalya'dayken Bursa için çok güzel şeyler söylüyorlardı. Büyük bir kulüp olduğunu söylediler. Geçen sene burada oynayarak, kendi tespitimle doğru olduğunu gördüm. Hocam ve başkanıma bana güvendikleri için teşekkür ediyorum. İnşallah Allah beni utandırmaz. İnşallah güzel bir sezon geçirip, şampiyon olacağız" şeklinde konuştu.

"TARAFTARI ÇOK BEĞENİYORUM"

Bursaspor formasıyla hedeflerini açıklayan Traore, "Hedefimiz şampiyon olmak. Zaten mazide bir şampiyonluk var. Bunu tazelemek için buradayım. Diliyorum ki, gelecek sezon güzel bir sene geçirip şampiyon olacağız. Taraftarı çok beğeniyorum. Onların da transferimde etkisi oldu. Geçen sene burada oynadığımda büyük taraftarı gördüm" diye konuştu.

GÜLAYAN: "GÖNDERİLECEK FUTBOLCULARIN MENAJERLERİ İLE GÖRÜŞÜYORUZ"

Takımdan gönderilecek futbolcularla ilgili sorulan bir soruyu Bursaspor İkinci Başkanı Hasan Gülayan, "Menajerleri beklemekteyiz. 30 Ağustos'a kadar bir şey düşünüyorlar. Satabilirsek iyi olacak. Öbür türlü sıkıntı var. Bir şekilde yardımcı olmaya çalışıyorlar" diye cevapladı.

Ayrıca Gülayan, şu anda takımda bulunan hiçbir futbolcuya resmi teklifin gelmediğini açıkladı.
Konuşmaların ardından Traore, kendisini 3 yıllığına yeşil-beyazlı kulübe bağlayan sözleşmeye imza attı. Ardından yıldız futbolcu, yeşil-beyazlı atkı ile basın mensuplarına poz verdi. İmza törenine Bursaspor Futbol Şube Sorumlusu İlyas Acar ile Altyapı ve Amatör Şubeler Sorumlusu Ali Turan da katıldı.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.