Hava Durumu

Bursaspor'a "Paşa" desteği

Jandarma Garnizon ve Bölge Komutanı Tuğgeneral Ahmet Hacıoğlu ve beraberindeki heyet, Özlüce Tesisleri'nde Yönetim Kurulu'na geçmiş olsun ziyaretlerinde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 01.03.2017 05:00
Haber Güncellenme Tarihi: 01.03.2017 05:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'a "Paşa" desteği

Kasımpaşa maçı dönüşünde yaşanan üzücü olaylardan sonra Bursaspor Kulübü'ne moral ziyaretleri devam ediyor. Pazartesi günü Bursa Valisi İzzettin Küçük, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ve Emniyet Müdürü Selami Yıldız'ın ziyaretinin ardından dün, Jandarma Garnizon ve Bölge Komutanı Tuğgeneral Ahmet Hacıoğlu ve beraberindeki heyet, Özlüce Tesisleri'nde Yönetim Kurulu'na geçmiş olsun ziyaretlerinde bulundu. Başkan Ali Ay, yöneticiler ve teknik direktör Mutlu Topçu'nun hazır bulunduğu ziyarette Ali Ay, Ahmet Hacıoğlu'na ziyaretten ötürü teşekkür etti.

BURSASPOR BİR MARKA

Bursaspor'un tüm organlarıyla Türkiye'de bir marka olduğunu dile getiren Ahmet Hacıoğlu, yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi:

"Hem Bursa'da yaşayan hem de Bursaspor'u seven taraftar olarak, emniyet asayişten sorumlu birim ekibi olarak sizlere ziyarete geldik. Üzüntülerimizi ifade etmek istiyoruz. Yöneticisi, futbolcusu, taraftarıyla bir bütün camiadır Bursaspor. 20 senedir Bursaspor'u takip ediyorum. Taraftarı ve futboluyla Bursaspor tam bir marka. İl Jandarma olarak çalışmalarımızı yaptık. Gönül isterdi ki böyle olaylar olmasın. Sizlere görevlerinizde başarılar diliyoruz."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.