Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursaspor'a PFDK şoku!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, Spor Toto Süper Lig'den 7 kulübü Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna sevk etti.

Haber Giriş Tarihi: 09.10.2018 17:52
Haber Güncellenme Tarihi: 09.10.2018 17:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'a PFDK şoku!

TFF'den yapılan açıklamada, Fenerbahçe, Kayserispor, Çaykur Rizespor'un çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle PFDK'ye gönderildiği bildirildi.

Beşiktaş'ın çirkin ve kötü tezahürat ile 6 futbolcusunun sarı, 1 futbolcusunun kırmızı kart görmesi sonucunda takım halinde sportmenliğe aykırı hareketi nedenleriyle disipline sevk edildiği kaydedildi.

Trabzonspor'u merdivenlerin boş bırakılmaması gerekçesiyle disipline veren hukuk müşavirliğinin Bursaspor'u ise çirkin ve kötü tezahürat ile saha olayları gerekçeleriyle PFDK'ye sevk ettiği aktarıldı.

Atiker Konyaspor'un sevk gerekçesinde de çirkin ve kötü tezahürat, saha olayları ile 6 futbolcusunun sarı kart görmesi nedeniyle takım halinde sportmenliğe aykırı hareketin yer aldığı vurgulandı.

İki futbolcu PFDK'de

TFF Hukuk Müşavirliği, Süper Lig'de Kayserispor-Çaykur Rizespor maçında kırmızı kart gören iki futbolcuyu da PFDK'ye sevk etti.

Hukuk müşavirliğinin, Kayserispor'dan Rajko Rotman ile Çaykur Rizespor'dan Brain Samudio'yu kural dışı hareketleri nedeniyle disipline yolladığı belirtildi.

Ayrıca Spor Toto 1. Lig'den Tetiş Yapı Elazığspor ve Boluspor'un yanı sıra Tetiş Yapı Elazığsporlu futbolcular Lamine Diarra, Theodor Elmar Bjarnason ile idareci Tuncay Akgün ve Giresunspor Kulübü görevlisi Murat Harmanşa'nın da PFDK'ye gönderildiği aktarıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.