Hava Durumu

Bursaspor'a prim dopingi

Konyaspor maçı için ekstra prim belirlemeyen Yeşil Beyazlılar'da Başkan Ali Ay, Yeşil Beyazlı kramponların geriden gelen toplam 200 bin Euro'luk primlerini ödedi.

Haber Giriş Tarihi: 29.04.2018 08:07
Haber Güncellenme Tarihi: 29.04.2018 08:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'a prim dopingi

Haber ISamet ZİNCİROĞULLARI I

TÜM ŞARTLAR ZORLANIYOR

Bursaspor'da Konyaspor maçı öncesi nefesler tutulurken, tüm şartlar da zorlanıyor. Son 3 maça ateş hattına yakın bir şekilde girmek istemeyen Yeşil Beyazlılar'da teknik heyet galibiyet planları üzerinde dururken başkan Ali Ay da maddi anlamda oyuncuları motive etmek için yine hatırı sayılır bir ödeme gerçekleştirdi. Başkan Ali Ay, geçmiş dönemlerde olduğu gibi önceki gün kulübün hesabına 200 bin Euro daha gönderdi.

EKSTRA PRİM VERİLMEYECEK

Kulüp kasasına giren bu para birkaç dakika içinde oyuncuların hesabına yönlendirildi. Futbolcuların geriden gelen prim alacaklarının Konyaspor maçından önce hesaplarına yatırıldığı öğrenildi. Ali Ay hafta içinde de personelin geriden gelen maaşlarının ödenmesi için çalışacak. Yeşil Beyazlılar'da Konyaspor maçında galibiyet primi değişmezken futbolcular maçtan 3 puanla ayrılmaları halinde 25'er bin TL almaya hak kazanacak.

Üç tribün kapalı gişe

Bursasporlu taraftarlar yarın Konyaspor ile oynanılacak maçta seyirci rekorunu kıracak. Yeşil Beyazlılar satışa çıkan biletlerin üç tribünlük kısmını satın altı. Buna göre, her iki kale arkasının yanı sıra Maraton tribün alt ve üst bloklarda biletler tükendi. Sadece VIP tribününde az sayıda boş koltuk kaldı. Kulüp yetkilileri maç saatine kadar bu bölümün biletlerinin de satın alınmasını beklediklerini açıkladı. Konyasporlu taraftarlara ayrılan bölümde ise 700 koltuk halen satın alınmayı bekliyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.