Hava Durumu

Bursaspor'a sakatlardan sevindirici haber

Siyah Beyazlılar karşısında önemli isimlerin yokluğunun sıkıntısını yaşayan Bursaspor'da Antalyaspor maçı öncesi sakatlardan sevindirici haberler bekleniyor.

Haber Giriş Tarihi: 17.05.2017 05:00
Haber Güncellenme Tarihi: 17.05.2017 05:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'a sakatlardan sevindirici haber

Ozan DEMİR'in haberi

Spor Toto Süper Lig'de önceki gün Beşiktaş'a 2-0 yenilen Bursaspor, 32. haftada 20 Mayıs Cumartesi günü deplasmanda Antalyaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı. Özlüce Tesisleri'nde teknik direktör Adnan Örnek gözetiminde gerçekleşen antrenman 1 saat 15 dakika sürdü. Isınma hareketleriyle başlayan antrenman topla yapılan pas koordinasyon çalışmasıyla devam etti. Daha sonra 6'ya 3 kontrol pas oyunu oynayan Yeşil Beyazlı futbolcular, son bölümde yarı sahada çift kale maç yaptı.

SAKATLAR CAN SIKTI

Beşiktaş karşılaşmasında forma giyenler oyuncular ile sakatlıkları bulunan Aziz Eraltay, Josua John, Bilal Kısa, Pablo Batalla, Erdem Özgenç, Şamil Çınaz, Sivok, Harun Tekin, Sinan Bakış, Emre Taşdemir ve Jorquera salonda rejenerasyon yaptı. Timsah'ta John ve Batalla'nın sakatlığından sonra önceki akşam sakatlanarak sahayı terk eden Aziz ve Emre ile Bilal'in de sakatlık yaşaması Antalyaspor maçı öncesi can sıktı. Bu futbolcuların durumlarının bugün yapılacak kontrollerin ardından netlik kazanacağı bildirildi.

'Skora da yansıtmalıyız'

Bursaspor Teknik Direktörü Adnan Örnek dün antrenman öncesi oyuncularıyla bir toplantı yaparak Beşiktaş maçında sergilenen mücadeleden memnun olduğunu, bu mücadeleyi Antalyaspor maçında skora yansıtmaları gerektiğini söyledi. Örnek toplantıda, "Mücadeleden memnunum. Puan alsaydık daha iyi olacaktı ama bu oyunumuzu skora da yansıtmamız lazım" şeklinde konuştu. Dünkü idmanda fırtınalar estiren İtalyan kondisyoner Giovanni Melchiorre de Adnan Örnek'ten sonra takıma yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı; "Bu bizim için bir başlangıç olmalı. Devamı olmazsa hiçbir anlamı yok. Devamını getirmemiz gerekiyor."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.