Hava Durumu

Bursaspor'a Uludağ Üniversitesi'nden ziyaret

Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Ulcay ve beraberindeki heyet, Özlüce Tesisleri’nde Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay ile bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 28.11.2016 20:22
Haber Güncellenme Tarihi: 28.11.2016 20:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'a Uludağ Üniversitesi'nden ziyaret
Uludağ Üniversitesi ile Bursaspor’un daha önce yaptığı protokol anlaşmasının detaylarının ele alındığı görüşme sonrasında Rektör Ulcay, Başkan Ay’a çini hediye etti. Başkan Ay ise, Uludağ Üniversitesi ile yapılan protokolü önemsediklerini ve daha fazla ortak neler yapılmasını değerlendirmesini yaptıklarını belirterek, "Bursaspor’un başarısı için üniversite ile işbirliğine kesinlikle girmemiz gerekiyor. Bursaspor sadece bizim değil hepimizin Bursaspor’u" diye konuştu.

BURSASPOR’A DESTEĞE VARIZ

Rektör Ulcay, sporcular ve diğer unsurların da her zaman işbirliği içinde olmaya hazır olduklarını belirterek, şöyle konuştu:
"Bursaspor nasıl Bursa’nın markasıysa Uludağ Üniversitesi de Bursa’nın markası. Tıp Fakültesi'nin Spor Hekimliği ana bilim dalında hem tedavi amaçlı em de test amaçlı sporcular oraya geliyorlar. Fakülte öğrencileri kulüpte belli branşlarda staj yapma imkanı sağlanabilir. Bugünkü görüşmemizden sonra en azından Bursaspor’un başarısı Bursa’nın başarısı demektir. Bursa’nın marka değeri artarsa Uludağ Üniversite’nin marka değeri artacaktır. Biz seve seve bu destekte varız. Bu ziyaretimizin ana amaçlarından birisi ortak işbirliğiydi. Sizlere ve tüm branşlarda faaliyet gösteren takımlarınıza sonsuz başarılar diliyoruz."
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.