Hava Durumu

Bursaspor Agu için Porto'yla masaya oturacak

Porto'dan sezon başında kiralanan Agu önümüzdeki yıl da Timsah'ta kalmak istediğini açıkladı. Başkan Ali Ay, teknik direktör Paul Le Guen'le görüştü. Nijeryalı futbolcunun takımda kalması kararı alındı. Yeşil Beyazlı kulüp sezon bitmeden Porto ile masaya oturmayı ve yeni sözleşme şartlarını ele almayı kararlaştırdı.

Haber Giriş Tarihi: 29.12.2017 09:01
Haber Güncellenme Tarihi: 29.12.2017 09:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor Agu için Porto'yla masaya oturacak

HABER I Süha GÜRSOY

Nijeryalı krampon takımda kalmak istedi, Bursaspor sezonun bitmesini beklememe kararı aldı

BURSASPOR'DA MUTLUYUM

Bursaspor'a sezon başında Porto'dan 300 bin Euro kiralama bedeli ile transfer edilen ve yıllık 800 bin Euro'ya oynayan Mikel Agu'nun yeniden kiralanması gündeme geldi. Porto'nun satış rakamı olarak 20 milyon Euro belirlediği Nijeryalı futbolcu yaptığı açıklamada, Yeşil Beyazlı kulüpte mutlu olduğunu söylemiş ve "Burada düzenli oynamaya başladım. Türkiye'deki futbol seviyesi mükemmel. O yüzden buraya gelme kararımın doğru olduğunu düşünüyorum. Burada geliştiğimi hissediyorum. Ayrıca devamlılık sayesinde de milli takıma da yükseldim. Gelecek yıldan en büyük beklentim sezonun ikinci yarısını iyi geçirip formumu korumak ve Bursaspor'a yardımcı olmak" ifadelerini kullanmıştı.

ALİ AY LE GUEN'LE GÖRÜŞTÜ

Bursaspor Başkanı Ali Ay teknik direktör Paul Le Guen'le yaptığı görüşmede Nijeryalı futbolcunun önümüzdeki yıl da takımda kalması yönünde mutabık kaldı. Bu gelişme üzerine Yeşil Beyazlı kulüp Porto kulübüyle sezon sonunu beklemeden Agu'nun 2018-19 sezonunda da kiralanması için görüşme kararı aldı. Bursaspor önümüzdeki günlerde Portekizli yöneticilerle masaya oturacak ve Agu'nun kiralanma şartlarını ele alacak. Ligin ilk yarısında 12 maçta 2 gol, 2 de asistlik performans sergileyen Mikel Agu geçirdiği ameliyat nedeniyle bir süre sahalardan uzak kalmıştı. Bursaspor Dünya Kupası'nda forma giyecek Agu'yu yeni sezon öncesi yeniden kiralayarak maliyet artışını önlemeyi amaçlıyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.