Hava Durumu

Bursaspor Alanyaspor'a maçına hazırlanıyor

Bursaspor, Alanyaspor maçının hazırlıklarına bir günlük aranın ardından başladı. İdmanda oyuncuların hırslı görüntüleri dikkat çekti.

Haber Giriş Tarihi: 14.08.2017 19:45
Haber Güncellenme Tarihi: 14.08.2017 19:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor Alanyaspor'a maçına hazırlanıyor

Spor Toto Süper Lig'in 2'nci haftasında 18 Ağustos Cumartesi günü evinde Alanyaspor'u ağırlayacak olan Bursaspor, bir günlük aranın ardından bu maçın hazırlıklarına başladı. Antrenman öncesi Teknik Direktör Paul Le Guen oyuncuları kısa bir toplantı yaptı. Isınma hareketleriyle başlayan idman, önce top sürme akabinde ise kontrollü pas oyunuyla devam etti. Tomas Necid ve Bilal Kısa takımdan ayrı çalışma gerçekleştirdi.

OYUNCULAR HIRS KÜPÜ

Daha sonra yeşil beyazlı oyuncular iki gruba ayrıldı. Bir grup minyatür kalede maç yaparken, çalışmanın başında yer alan yardımcı antrenörlerden Mustafa Er oyuncuları sık sık uyardı. Diğer grup ise tek kale yaptıkları maçta hücum ve savunma organizasyonları çalışırken, kaptan Pablo Martin Batalla ile birlikte oyuncuların hırslı görüntüsü dikkat çekti. Yeşil beyazlı ekip, Alanyaspor maçının hazırlıklarına yarın yapacağı antrenmanla devam edecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.