Hava Durumu

Bursaspor aynı taktikle vuracak!

Yeşil Beyazlılar baskılı futbollarını yarın Altay karşısında da sergileyecek. Rakipten çıkmış topu anında kapmaya çalışacak Bursasporlu futbolcular böylelikle tehlike bölgesine daha kısa mesafede ulaşacak.

Haber Giriş Tarihi: 03.10.2019 08:46
Haber Güncellenme Tarihi: 03.10.2019 08:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor aynı taktikle vuracak!

KOŞUKAVAK UYARDI

Bursaspor'da tüm dikkatler yarın oynanacak Altay maçına çevrildi. Geride kalan 6 haftada 4 galibiyet elde eden Yeşil Beyazlılar'da sergilenen taktiksel anlayış İzmir temsilcisi karşısında da devam edecek. Teknik direktör Yalçın Koşukavak taktik antrenmanları göreve geldiği ilk gündeki gibi basına ve taraftara kapatırken, genç teknik adamın oyuncularını zorlu mücade-leye konsantrasyonlarını sağlamak için yoğun çaba sarf ettiği bildirildi.

KUBİLAY'A ÖZEL GÖREV

Yalçın Koşukavak'ın bu karşılaşmada da diğerlerinde olduğu gibi ofans hattında yer alan oyuncularına özel görev verdiği ve baskılı oyun anlayışını sürdürmelerini istediği belirtildi. Bu noktada Kubilay Kanatsızkuş'a fazlasıyla görev düşüyor. Genç golcü rakip savunmaya yapacağı baskıyla Altay'ın geriden oyun kurmasını önleyecek. İzmir ekibinden çıkış anında kapılacak toplar Bursaspor'un tehlike bölgesine daha kısa sürede gitmesini sağlayacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.