Hava Durumu

Bursaspor Başkan'ı Ali Ay'dan önemli açıklamalar

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası'nın komite seçimlerine katılan Bursaspor Kulüp Başkanı Ali Ay, AS TV'nin canlı yayınına katılarak önemli açıklamalarda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 03.04.2018 14:50
Haber Güncellenme Tarihi: 03.04.2018 14:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor Başkan'ı Ali Ay'dan önemli açıklamalar

BTSO komite seçimlerinde oyunu kullanan Bursaspor Kulüp Başkanı Ali Ay, AS TV mikrofonlarına önemli açıklamalarda bulundu. BTSO oda seçimlerinin çok güzel bir ortamda gerçekleştiğini belirten Ay "BTSO'nın yeni dönemde de Bursaspor'a destek çıkacağına inanıyorum. Çünkü Bursaspor, bu kentin en büyük değerlerinden biridir. BTSO'da bu değere her zaman destek çıkmış ve oluşacak yeni dönemde de bu değere daha fazla destek çıkacağına inanıyorum" dedi.

ÇIKAN DEDİKODULARA İNANMAYIN

Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu'nun daha aktif bir şekilde kullanılması için tüm çalışmaların devam ettiğini belirten Başkan Ali Ay, Bursaspor Teknik Direktörü Paul Le Guen'in istifa edeceği yönündeki haberlere ise "Bu tip dedikodulara inanmayın. Ligde 7 maçımız kaldı ve hocamızla devam edeceğiz" açıklamasında bulundu. Ligin bitimine kadar Bursaspor'un kaç puan alabileceğini de belirten Ali Ay " Bursaspor olarak zorlu bir dönemden geçiyoruz ve kalan haftalarda 12 puan alabileceğimizi umut ediyorum" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.