Hava Durumu

Bursaspor Başkanı Ali Ay'dan çarpıcı bir çıkış! Ben seçilmeseydim...

Bursaspor Başkanı Ali Ay, "Kongrede ben seçilmeseydim 2 ay sonra yine kongre olurdu. Yılsonuna kadar 270 milyon TL ödememiz var. Artık cebimden para verecek durumda değilim" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 01.07.2018 07:51
Haber Güncellenme Tarihi: 01.07.2018 07:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor Başkanı  Ali Ay'dan çarpıcı bir çıkış! Ben seçilmeseydim...

GELİR BULMAYA ÇALIŞIYORUZ

Bursaspor Başkanı Ali Ay, Bursaspor'un gündemi ile transfer ve mali tabloya ilişkin açıklamalarda bulundu. Yeniden başkan seçildiği kongreye ilişkin çarpıcı yorumlarda bulunan Ay, "Ben neden seçildim biliyor musunuz? Diğer adaylardan hangisi bu göreve gelirse gelsin, en fazla 2 ay sonra yeniden kongre olurdu. Seçim öncesi fon vaatleri vardı. Bizler de birkaç fonla irtibat kuracağız. Çalışmalar yapıyoruz. Gelir bulmaya çalışıyoruz. Mutlaka eninde sonunda toparlanacağız. Ben inanıyorum. Gençlerden oluşan yeni ekibimiz çok çalışıyor" diye konuştu.

ARTIK PARA VEREMEYECEĞİM

Sadece Bursaspor'un değil tüm kulüplerin borcu olduğunu belirten ve yıl sonuna kadar 270 milyon TL ödeme yapılması gerektiğini söyleyen Ali Ay, "Hiçbir futbolcu alıp satmadığımızı düşünelim. Bütçe hocalara ödemeler ve primler de dahil 100 milyon TL çıkıyor. Biz bu yıl toplam 270 milyon TL ödeyeceğiz" dedi. Transfere de değinen Başkan Ay, "Döviz kurundaki sıkıntı transferi etkiliyor. 4 veya 5 oyuncu alacağız" diye konuştu. Başkan
Ali Ay, kulübe 16,5 milyon Euro verdiğini ve artık cebinden para verecek durumda olmadığını da sözlerine ekledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.