Hava Durumu

Bursaspor Başkanı Ali Ay'dan flaş transfer açıklaması

Bursaspor Başkanı Ali Ay Avusturya kampında Sönmez Medya'ya gündemi değerlendirdi. Ali Ay, 4-5 oyuncu transfer edeceklerini bunların ikisini kampa getirmek istediklerini açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 23.07.2017 12:16
Haber Güncellenme Tarihi: 23.07.2017 12:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor Başkanı Ali Ay'dan flaş transfer açıklaması

Bursaspor Başkanı Ali Ay, Avusturya kampında Sönmez Medya'nın sorularını yanıtladı. Transfer çalışmalarıyla ilgili değerlendirmede bulunan Başkan Ali Ay, tüm süreci teknik direktör Paul Le Guen'le birlikte yürüttüklerini söyledi. Ali Ay, "Hocamızla iki saatlik bir toplantı yaptık. Ana konu Bursaspor'un durumu, transferler, gidecek ve kalacaklarla ilgiliydi. En az 4-5 futbolcu transfer etmemiz lazım. Hocamız da istedi. Çalışmalar yapılıyor. Biraz geç kaldığımızı kabul ediyorum. Ama transferi bitirmek çok zor. Kimisinin eşi istemiyor, kimisi anlaşıyorsunuz kulüp vazgeçiyor" dedi.

KİMSE ÜMİTSİZ OLMASIN

Taraftarlardan ümitsiz olmamalarını isteyen Başkan Ali Ay, kamp bitmeden iki yeni oyuncuyu Avusturya'ya getirmek istediklerini söyledi. Başkan Ali Ay, "Taraftarlarımız kesinlikle ümitsiz olmasınlar. Biz gerekeni yapacağız. Bunun sözünü veriyorum. Burada öncelikli olan Bursaspor'un menfaati. Tabii hocamızın da söylediği gibi önemli olan Bursaspor'a katkı yapacak oyuncuların gelmesi, onları bulabilmemiz. Bursa'da çok iyi çalıştılar buraya geldiler burada da aynı şekilde devam ediyorlar. Biz takımı sezona hazır bir vaziyete getirmeye çalışıyoruz" diye konuştu.

İki transferi kampa getirmek için çalıştıklarını belirten Bursaspor Başkanı Ali Ay, gerekirse bir de forvet transferinin gerçekleştirileceğini bildirdi. Ali Ay, "Forvet transferi için de çalışmalar yapılıyor. Ama burada Necid'in durumu önemli. Elimizde forvet olarak Stancu, Necid, Kubilay ve Deniz var. Bunlardan biri ayrıldığı takdirde zaten çalışmalar yapılıyor" diye konuştu.

Başkan Ali Ay, Galatasaray'ın teklifte bulunduğu Mert Günok'un durumunun bugün netliğe kavuşacağını da dile getirdi. Ali Ay, "Mert Günok bizde ikinci kaleci. Birinci kaleci olarak alındı ve maliyeti çok yüksek. Galatasaray'dan istediler. Menajeriyle görüştüm. O da yarın (bugün) netleşir diye düşünüyorum. Takımdan gidecek çok isim var. Şu an 30-31 kişilik kadromuz var. 4-5 tane de alacağımızı düşünürsek 10 futbolcuyu göndermemiz lazım" dedi.

Teknik Direktör Paul Le Guen'in isteği üzerine transfer teklifi yapılan Emmanuel Badu'nun durumuyla ilgili de görüş belirten Başkan Ali Ay, Ganalı futbolcuyla anlaştıklarını açıkladı. Ali Ay, "Badu bize onay verdi. Şimdi kulübüyle görüşülüyor. Aslında onlar da onay vermişti. Herhalde yarın (bugün) akşama kadar durumu belli olur. Ben artık çok fazla uzatmak istemiyorum. Çünkü bazı oyuncuları beklerken zaman kaybediyorsunuz. Müspet menfi karar vermeleri lazım. Ondan sonra olmazsa alternatiflerine bakacağız" ifadelerini kullandı.

Bursaspor Başkanı Ali Ay, kombine bilet satışlarından beklediği verimi alamadığını kaydetti. Ali Ay, "Kombine satışında beklediğimiz rakamlara ulaşamadık. Taraftarlarımızın biraz beklentileri var Sanayi odaları ve OSB'lerden ama bunu İbrahim Başkan ile da görüş-tüğümüzde de söyledim. Bu BTSO'nun organizatörlüğünde OSB'lerle yapılan bir kampanya. OSB'lerden bazıları bin tane bazıları iki bin tane bilet alacaklar ve orada çalışan işçilerine verecekler" diye konuştu.

Ay, hibrit zeminle ilgili çalışmaların bir hafta sarkması nedeniyle açılış organizasyonu yapmaktan vazgeçmek durumunda kaldıklarını bildirdi. Başkan Ali Ay "Zemin çalışması 1 hafta daha uzadı. Zemini yapan arkadaşlar bize ayın 4'ü için söz vermişti. Ancak şu anda o tehlikeye girdi. Biz de riske girmek istemedik. O nedenle açılış organizasyonu yapmaktan vazgeçmek durumunda kaldık" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.