Hava Durumu

Bursaspor Başkanı Ay'dan flaş Batalla açıklaması

Bursaspor Başkanı Ali Ay, vergi meselesini hallettiklerini ifade ederek, Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu'nun görev vermesi halinde Pablo Martin Batalla'nın pazar günü oynanacak Amed Sportif maçında oynayacağını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 29.01.2016 18:26
Haber Güncellenme Tarihi: 29.01.2016 18:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor Başkanı Ay'dan flaş Batalla açıklaması
Başkan Yardımcısı Hasan Hüseyin Erdönmez ve meclis üyeleri ile birlikte Bursaspor’un Özlüce’deki tesislerine giden Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Bursaspor Başkanı Ali Ay ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı.

Yeni yönetime görevlerinde başarılar dileyen Dündar, “Öncelikle hayırlı olsun. Olağanüstü kongrenin ardından sizin başkanlığa seçilmenizle birlikte Bursa’da yeni bir hava oluştu. Yeni stadyum ve yeni hoca ile birlikte yakalanan olumlu hava, yeni yönetimin seçilmesi ile de tamamlanmış oldu. Bursa, şehir olarak zaten takımına sahip çıkıyor. Şehir ve kulüp bütünleşmiş durumda. Sizlerin atacağı yeni adımlarla birlikte bu bütünleşme daha da pekişecek. Osmangazi Belediyesi olarak bizler her zaman Bursaspor’un yanındayız. Gelen her türlü talebe cevap vermeye çalıştık. Bundan sonra da desteğimiz kesintisiz bir şekilde sürecek” dedi.

Şehrin tanıtımı noktasında Bursaspor’un başarısının çok büyük önem arz ettiğine vurgu yapan Dündar, “Hep beraber kulübümüze sahip çıkacağız. Kulübe sahip çıkmak, şehre sahip çıkmaktır. Tabii zor bir süreç, ancak bu zorlukların arkasından güzel günlerin geleceğine inanıyoruz. Sizlere yeni görevinizde başarılar diliyorum. Allah mahcup etmesin” diye konuştu.

Başkan Dündar’ın ziyaretinin kendilerini çok mutlu ettiğini ifade eden Bursaspor Kulüp Başkanı Ali Ay da, Dündar’a müjdeli bir haber verdi.

Ay, “Ziyaretinizden dolayı çok mutlu olduk. Ben de bu vesileyle sizlere müjdeli bir haber vermek istiyorum. Vergi melesemizi hallettik. Yani bu Batalla ile sözleşme yapabileceğimiz ve lisansını alabileceğimiz anlamına geliyor. Hocamız uygun görürse pazar günü Amedspor ile oynayacağımız Türkiye Kupası maçında Batalla’yı oynatabilir. Bunun için çok uğraş verdik. Ankara’ya gittik. Sağlık Bakanımız Mehmet Müezzinoğlu ve Milletvekilimiz Hüseyin Şahin bizlere çok yardımcı oldu. Ocak, şubat ve mart aylarında ödenmesi gereken borçlarla ilgili sıkıntıları şimdiden aştık. Bu konuları söylemek istiyorum ki, sanayici ve iş adamı arkadaşlarımız localarını alsınlar, kombinelerini alsınlar, stadı dolduralım. Borçlarımızı biraz aşağı çekelim” diye konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.